Nejde mi USB (volant, joystick atd.)

Zdravím,
Vím, že se totady řešilo několikrát, ale ještě dneska a i minulý týden se mi podivně choval PC, nešel vypnout nešel spustit Tento Počítač atd. a právě taky něslo USB a teď předchvílí sem povypinal asi tak 20 ruznejch procesu a pomohlo to kouknu se dam Tento Počítač a hned se otevře, takže v pohodě, ale problém je ještě jinde 8-) . Problém s USB zůstal, vůbec nevím jak to mam udělat prostě připojím třeba volant a systém nic neukáže v herních zařízeních taky nic není. A ke všemu mi nejde v Ovladací panelých spustit záložka Systém. Hrůza, ale třeba myš (bezdrátová) bezproblému jde a neukáže to sice nic, ale jde to. Mozna joy a volant taky jde, ale ve hrách a nikde se nezobrazuje! Prosím pomocte. Díky :shock: 8-)

Obrázek uživatele tatik

Rozdělme problém na dva podproblémy.
1. funkčnost USB portů
2. joystick a volant

Ad 1. funguje USB flash disk, tiskárna, fotoaparát? Vyzkoušejte všechny porty, přední i zadní.
Ad 2. Měl jsem podobný problém s joystickem. Stále jsem si s ním hrál, až se mi podařil rozchodit. Seděl jsem nad tím 2 dny a pročítal manuál a zkoušel. Už si ale nepamatuji jak jsem vyhrál nad joystickem.

Obrázek uživatele Kuba5

Ano jen se myslim, ze je to jeden problém ten joysistick byl jen přiklad protoze mne se pri hrani ehr s joystickem stejne resetne pocitatc nevim proc. Ale teď k tomu tiskárna jde sice v PC neni někde zobrazena jako aktivní, ale jde. Fotoaprát ne, on si sice jde, ale windows ho proste nezobrazi takze se mi nezobrazi vyjimatleny dosk nebo jak to je, takže nemuzu nic upravovat atd.

Obrázek uživatele tatik

Tak to bych začal tím, že bych ve správci zaříení --- HW zkusil vymazat co se týče USB
řadiče USB sběrnice
a následně restartoval počítač a nechal načíst znovu ovladače.

Obrázek uživatele Kuba5

No jenže problém je v tom, že mi nejde vůbec otevřít Systém nevím proč.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.