Nějaká chyba v PC

Dobrý den, zas nejak extra pc nerozumim, takže ma nekamenujte, ale nějak mi blbe jede poslední dobou počítač už asi 5 dní a prostě se dostanu takhle na internet či do programů jen v nouzovem režimu. Pokud se chci dostat normálně do pc nasrtartuji PC na prvním okně je ještě vše v pořádku s BIOSEM a temito vecmi si myslim, ale druhe okno kde jsou napsany harddiscy a toto už je tam napsano všetko pul na pul bilou barvou a fialovou barvou za normálních okolností býva vetšina napsana bíle a až myslim že u slova Raid u každeho z obou disců je to zeleně napisane za normalních okolností ještě na tomto okně je možná jen volba CTRL I což pak dá nejaké 4 volby RAIDU 1. Create 2. delete a pak ještě jedna položka a exit. Dále naskočí start Windowsu Proffesional, kde se to u konce načítání zasekne a znovu se to začne načítat na chvili pak se pustí pc a plocha začne blikat a blbě všetko reaguje navíc když se pokusim hejbnout myší ještě to cele zpomalím a ked ještě třeba kliknu na internet či neco chci pustit tak se ta obrazovka hodí celá do kostiček nebo obdelničku malých ve fialovo-svetlo zeleno- ružových barvách, vůbec to nechápu přes nouzový režim to ale spustím v pohodě. Včera jsem pustil i defragmentaci disků a ani jeden nehodil chybu nevím co s tím... Prosím o pomoc. Jestli potřebujete další info pište co mam udelat :-)) snad s tim neco pujde ještě udelat.

Četl jsem i nějaké články na netu jestli nahodou se nestalo neco podobneho nekomu a neco jsem našel i když nikde moc nebylo napsano to řešení problemu, ale asi bude problem s grafickou kartou, kontroloval jsem ted i ovladače cez drive agenttam mi hodilo vysledek 46 Good Drivers a 17 Bad Drivers, mezi bad patří i jedna vec na grafické karte nejaký hostiteský řadic IEEE 1394 dle standardu OHCI a hodne špatných je i na sbernici USB tam teda skoro všechny ale nevím kde hledat nove ovladače a vlastně ani nevím jestli je ten problem v tom, no dyžtak hodte neco co bych mohl zkusit abych zjistil to, v čem je problem... a případně jak ho řešit poté...

Obrázek uživatele Neuminho

Tak OS --> Microsoft Windows XP

Paměť RAM -
3GHz

Diskové jednotky -
Generic USB CF Reader USB Device
Generic USB MS Reader USB Device
Generic USB SD Reader USB Device
Generic USB SM Reader USB Device
Hitachi HDT725025VLA380
SAMSUNGHD642JJ

Grafický Adapter -
NVIDIA GeForce 8500GT

IEEE 1394 Bus host controllers -
Hostitelský řadič IEEE dle standardu OHCI

Procesory
Inter(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60GHz
Inter(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60GHz

Řadiče IDE ATA/ATAPI
Intel(R) 82801G (ICH7 Family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF
Primární Kanál IDE

Řadiče sběrnice USB
Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller 27C8
Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller 27C9
Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller 27CA
Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller 27CB
Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller 27CC
Kořenový rozbočovač USB
Kořenový rozbočovač USB
Kořenový rozbočovač USB
Kořenový rozbočovač USB
Kořenový rozbočovač USB
Složené zařízení USB
Velkokapacitní paměťové zařízení USB

Řadiče SCSI a RAID
Intel(R) 82801GR/GH SATA RAID Controller

To je neco co je v mem pc a ty chybove hlášky to teda nevím jak mám najít.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, to je jasný popis problému GK, můžeš zkusit odpojit vše (disky, USB flešky a jiná zařízení), nechat jen klávesnici a mouse, napiš jestli se to při startu chová stejně. Co máš za GK? externí/integrovaná?, Jestli externí, vytáhnout a odzkoušet v jiném PC.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.