Nefungující zvuk na ZD (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, mám již starý počítač (2 roky) ,nicméně stále funkční, ale dnes se mi tak nehorázně sekl, že odmítal cokoliv dělat i po dvaceti různých řešeních ( reset, hrabání se v biosu atd.) takže jsem znovu nainstaloval windovs, vše je O.K. jenže ze zvukové karty VIA SATA RAID 8237 nevycházížádný zvuk,je to ovladačem, který bohužel nejde nainstalovat a nevím co s tím. zkoušel jsem to následujícím způsobem: tento počítač -> vlastnosti-> hardware -> správce zařízení-> multimediální zvukový adaptér -> aktualizovat ovladač-> a nyní jsem vybral instalovat ze seznamu či daného umístění, pochopitelně, že jsem zkoušel i první možnost, ale bezúspěšně, zde jsem vyzkoušel všechny soubory z diskety ovladače, a opravdu už nevím co s tím, nikdy se to nenainstaluje, tak mi prosím poraďte! Byl bych opravdu velice vděčný za každou radu, D9ky moc! S pozdravem D.Dvořák "Double-D"

Obrázek uživatele tatik

stahoval jste z následujících stránek?
www.via.com.tw

Obrázek uživatele Double-D

Dobrý den, Díky za odpověď. Ano stahoval jsem to z těchto stránek a i z jiných a už opravdu nevím.Tak jest-li máte nějaký návrch, tak sem s ním, Díky
Protože já mám velice rád hudbu 8:-) :)) a už vážně nechci poslouchat z CD přehrávače.

Obrázek uživatele TheALuminium

Sata ovladače na toto nemají vliv, zjistil jste název té integrované zvukovky?

Obrázek uživatele Double-D

Tak se omlouvám, že jsem Vás obtěžoval, stěžoval jsem si kamarádovi a on jel zrovna kolem, a dal mi novou kartu. Tak se nezlobte a díky moc.

Obrázek uživatele TheALuminium

Nemáte zač, neobtěžoval jste. Určitě napište znovu pokud bude nějaký problém :???: