nefunguje půlka klávesnice

Mám takovej delikátní problém, mám novou klávesnici http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50913, asi týden mi fungovala v pohodě a potom jsem s jí nepoužíval asi týden no a zapnul jsem kompa a ani u ní neproblikly diodky , no ale nejpodivnější na tom je že mi fungují jenom ty multimediální tlačítka, ale normální mi neufngujou a ani po připojení mi nevyskočí ve winu že jsem připojil nový hardware ,ovladač mám nainstalovanej , fakt nevim co s tim help pls :))

Obrázek uživatele MirekPluskal

1)Zkuste aktualizovat ovladač.
2)Kdyby to nefungovalo-přeinstalovat ovladač.
Nic dalšího mně zatím nenapadá.

Obrázek uživatele jumper

Obojí jsem už zkusil, ale furt to nejde :( je to fakt záhadný, mě strašně fascinuje že fungujou jenom ty multimedialni tlacitka ¨, to me fakt udivuje :))

Obrázek uživatele MirekPluskal

Ještě otázka,jaký typ klávesnice máte?

Obrázek uživatele jumper

V prvním příspěvku je na ní odkaz :-)

Obrázek uživatele MirekPluskal

Omlouvám se,odkaz mi nešel otevřít,teď už jsem se tam podíval.Z popisu a tech.parametrů jsem ale nic nevyčetl.Já mám klávesnici KB-2201 a postupoval jsem při potížích tak,jak jsem psal v příspěvku.Tak nevím,co bych vám mohl dále poradit.Zkuste počkat na vyjádření zkušenějších :shock:
Napadla mně ještě jedna možnost-Ve správci zařízení-otevřít poradce při potížích s HW vaší klávesnice.Je to ovšem jen nápad,nevím jestli vám to určitě pomůže.

Obrázek uživatele tatik

Já bych vytáhl nějakou starou klávesnici a vyzkoušel bych ji. Tuto bych vyzkoušel u kamaráda a viděl bych, kde je problém.

Obrázek uživatele jumper

ta nová klávesnice normálně funguje u jiného PC, ale u mě ne, teď používám starou klávesnici, která jede bez problémů

Obrázek uživatele Honza

Ahoj,
zkus ji zapojit do jiného usb na tvém pc, a potom odinstalovat ovladače té klávesnice, restartovat pc a znovu je nainstalovat.

Ovládací panely - tiskárny a jiný hardware - klávesnice - hardware - tam už to někde bude.

Obrázek uživatele jumper

To už jsem také zkoušel, ale nepomohlo to :( jinak jsem zkoušel další jinou klávesnici a ta funguje správně, fakt vůbec nevim čim to může být dneska jsem to zkoušel řešit asi tři hodiny, nic co jsem zkoušel nezabralo


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.