mrzne klávesnice - že by odcházel řadič?

Zdravim kluci,
mam zas vážnej problém.. je to pár týdnů, co jsem poprvně zapnul počítač a místo aby blikly kontrolky klávesnice (num, caps, scroll lock) tak začaly blikat a klávesnice nereagovala.. počítač jsem restartoval a pohoda.. pak ale hrál před týdnem bratr wowko a zamrzla mu klávesnice u prostřed hry a zas blikaly ty tři kontrolky (světle, rychle) a teď jsem jen tak psal na fórum a jen co jsem to odeslal, mačkám Backspace pro návrat na předchozí stránku a nic.. mačkájm jak zběsilej a nic, zvednu se a vidim, že zas blikaj ty kontrolky.. tak jsem pc serestnul a blikaly při startu, vyp sem to, odpojil klávesku zase připojil a teď Vám tu píšu.. Fakt nevim, je to moc náhodný na to, abych mohl otestovat jinou klávesku a vyloučit jí, ale mám vážné podezřejní, že odchází deska..
možná to má spojitost s tim že máme kabel od internetu namotanej na hromosvodu, už jednou mi shořela síťovka, když přišla bouřka, takže to pokaždý odpojuju ale ne furt jsem doma, vyměnili desku a teď přestaly fungovat audio porty na surround a šel jen přední, myslíte že odchází deska? bojim se že jo, ale další investici už si nemůžu dovolit, protože jesi novou desku, rovnou i procesor a to jsou velké peníze..
Budu vděšný za každej nápad a pomoc.. myslim ale že buď je problém v desce nebo klávesce..

Obrázek uživatele Cruster

A zkoušel si tu "vadnou" klávesnici i na jiném PC?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

řákám, stalo se to čtyříkrát za 4 týdny, až dkyž to bude pravidelnější, teprv se dá tímto způsobem vyloučit vada toho nebo onoho.. :shock:

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak první otázka zní ... o jaký port se jedná? Druhá ... zkoušel jsi přeinstalovat drivery k čipsetu? Třetí ... máš vyčištěnej PC? :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

takže komp je čistý, je to PS2 staká kláveska Chicony.. driver zkusím přeinstalovat ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.