mini HDMi na grafické kartě

Dobrý den, jak je již z názvu tohoto topicu zřejmé, potřeboval bych poradit co se ohledně konektorů na mé grafciké kartě týče. Jde o to, že z mého počítače(grafické karty) vychází konektor mini HDMI, který jsem se rozhodl užívat k propojení k mému monitoru. Zpočátku to bylo v pořádku, měl jsem redukci, jenž mi zařizovala změnu Kabelu z HDMI na mini HDMI, avšak ta se později ukázala jako rozbitá a tak jsem zakoupil další. Když se toto stalo i s druhou redukcí, řekl jsem si, že toto smysl nemá. Jelikož z mého pevného disku vychází konektor HDMI který byl zpočátku zakoupení PC zaslepen, zkoušel jsem monitor připojovat přez něj, avšak nevychází z něj nejspíše signál. Nejlepší by bylo pro mě tento konektor uvést do chodu, avšak já vůbec nevím jak. Můj PC: http://direct.hpmarket.cz/library/configuration/pdf/hpe-500cs_ds_cse.pdf / http://www.alza.cz/hp-pavilion-elite-hpe-500cs-d230818.htm#popis
Předem děkuji za odezvu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Oba odkazy jsi vložil špatně. HDMI konektor určitě nemáš na pevném disku, možná tak na základní desce... Pokud máš ale v základní desce grafiku, tak se ta integrovaná na desce vypne. Pokud bys ji chtěl zapnout, tak bys musel v BIOSu.... Připravil by jsi se ale o lepší samostatnou grafiku a její výkon..
To raději znova redukci, ale musí být někde problém, protože redukce neodchází jen tak...

Obrázek uživatele Kenji

Jo, měl jsem namysli MB :D chybička...Dobře, to že když bych používal HDMI na MB, tak se připravím o výkon jsem netušil, takže děkuji a já si jdu opět koupit redukci :D PS: první redukce odešla jelikož se vylomil mini HDMI plug, ale u té druhé vůbec nemám tušení. PS2: V odkazech chybu nemám, ale jedná se u PC HP PAvilion HPE-500cs...Děkuji za brzkou odpověď:)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak tady by jsi se připravil o opravdu hodně výkonu.. Takže asi tu redukci, no...

Obrázek uživatele Peca

No místo redukce si kup radši rovnou celý kabel, který má potřebné koncovky. mHDMI -> HDMI


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.