Lejzrova mys (*VYŘEŠENO*)

Koupil jsem si lejzrovou mys (KONIG GAMING) a i kdyz sem nainstaloval cd s ovladaci tak fachci nako mizerne dost thane oproti puvodni je to hodne znat. Pouzivam gelovou podlozku pod mys a kdyz tam misto ni dam bilej papir tak de OK

Obrázek uživatele BoBek

Podival jste se, jake druhy povrchu podporuje mys? Protoze kdyz jde na bilem papire, tak mys asi rozbita neni. Zkuzte vyzkouset jinou podlozku.

Obrázek uživatele Apofis

Nic jinyho nez ze v pripade potizi se mam ujistit zda-li je spravne zapojena v USB tam nebylo cesky. Ostatni mysi me fungujou jen tahle co je nejdrazsi vubec ne a obcas vypadne uplne a nereaguje aj kdyz je na bilem papire

Obrázek uživatele BoBek

Vypadne z USB nebo jako ze nefunguje? Me mys taky obcas blbne pri staru pc, ze nesviti a pri kliknuti 2x blikne a kdyz naistaluji ovladace, dela to casteji. Jestly mate moznost vyzkouset ji na jinem pc, nebo se podivat na nejake forum u teto mysi, jestly se tam o tom zminuji.

Obrázek uživatele Apofis

V usb normalne drzi ale hraju kru a prd a nefachci

Obrázek uživatele BoBek

Tak ji zkuste rozebrat. :lol: Ne, delam si srandu, vyzkousel jste jine USB? Treba ho mate nejak pozkozene nebo zanesene. Ja mam jeste takovou redukci z USB do normalniho zapojeni jak je mys a klavesnice. Treba by to pomohlo, ale pochybuji protoze to dodavaji jenom ke klavesnicim. Zkuste se mozna jeste podivat do tech ovladacu, jestly tam neco nenajdete.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Napište nám přesný typ vaší myši, podíváme se na ní blíž. Ovladače soudím, že jste instaloval originální z cd. Když jste používal jen ty od MS, nedělalo to problém?
Po instalaci ovladačů se vám nejspíše vytvořilo nějaké zvláštní nastavení k myši, není v té nabídce nějaké podrobnější nastavení nějakých atribut?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já používám k notebooku myš logitech vx revolution a když pod ní dám speciální podložku pod lazerové myši od Hamy, tak se mi taky zasekává, nevím proč, když je ta podložka speciálně pro tyhle typy, ale nějak jí prostě nesedí. Taky je možné, že ta podložka je nějak znečištěná, nemusí to být vidět, ale stačit to může. Zkuste ji pořádně očistit.

Obrázek uživatele Apofis

Znacka je KONG GAMING model: GAMPC-MOUSE10
Mys co sem mel predtim (Microsoft sla OK a de i ted)

Obrázek uživatele BoBek

Tenhle typ mysi jsem na internetu opravdu nenasel. Jestly mate Vy nejakou stranku kde tato mys je nebo alespon nejaky popis sem s nim.
:???:

Obrázek uživatele Jiří Molnár

No, také jsem chvíli hledal a myš podobného názvu jsem vygooglil jen tuto:
http://www.onderdelenshopwell.nl/product_info.php?products_id=4560
Je to ona?

Obrázek uživatele Apofis

Ano je to ona, sice jsem problem obesel uplnou zmenou povrchu ale mam s ni stale problem a to tento: Jede v poho ale kdyz ji pouzivam tak pak sama od sebe cca po 20ti minutach vypadne a vubec nereaguje nekdy to udela drive jindy dyl ale tech 20min je prumer, puvodne sem myslel ze problem je v mem PC ale po jejim zapojeni do ostatnich pc problem trva (zkousel sem to na 2 dalsich PC) v obchode kde sem to koupil me vyfaovali s tim ze jim to jde

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkuste přeinstalovat firmware té myši a pokud ani to nepomůže tak běžte znovu do toho obchodu a prostě to po nich hoďte. Vy máte právo na reklamaci a když to blbne nejen u Vás tak to je jasný případ.

Obrázek uživatele BoBek

Kdyz mi bylo 13 taky sem sel reklamovat mp3 a oni me vyhodily, musel sem tam jit s tatou. Nekde jsou proste blby.

Obrázek uživatele Apofis

Problem vyresila koupe mysi logitech revolution. Tam u te se holt musim smirit s vyhozenim 690Kc

Obrázek uživatele TheALuminium

Ne vždy je příjemné řešení ...
LOCK