Kupuji kartu a nevím jestli sedne na desku,moc se nevyznám

Zdravím,chtěl bych jsem se zeptat,jestli grafická karta,kterou bych chtěl koupit GTX 570 1.28GB OC Gigabyte mi půjde na desku ASUS PSQ SE PLUS a šířka slotu pro moji grefickou kartu je 8,8cm.Četl jsem,že je dost dlouhá,tak se toho trochu bojím.
Prosím Vás poradte mi.Děkuji

Obrázek uživatele kacerdonald

zde jsou stránky grafiky a desky,prosím poradte mi,nevyznám se v tom,pátráním jsem zjistil co je vůbec sběrnice

deska http://zakladni-desky.heureka.cz/asus-p5q-se-plus/specifikace/#section
karta http://www.alza.cz/gigabyte-n570oc-13i-d218957.htm#recenze

Obrázek uživatele Vojta_

Jaký je zbytek sestavy?

Spíš jestli se vejde nebo nevejde bych viděl problém v tom, že ta deska je zastaralá na takové karty a procesory, které by ji neomezovali.

Nejsem odborník tak ještě vyčkej... ale můj názor je, že kupovat grafiku za 7000 na tuhle desku a vzhledem k ostatním komponentům, nemá žádný smysl. Pakliže by ta karta vubec šla jak má o čemž pochybuju tak ji stejně nevyužiješ a zbytečně zaplatíš 7000 pro nic. Takhle drahý karty se dávaj do pc s cenou okolo 20 000 a výš kde se využijou.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jak bylo psáno, záleží hodně na zbytku - procesor, ram, ale i zdroj (značka! výkon). Řada P5 už je opravdu stará, ale pokud na ní máš Quadcore, tak se 570tka použít dá. Vzhledem ke stáří desky ale hrozí, že si nebude rozumět s novými grafikami, ale naštěstí můžeš komponentu do 14 dní vrátit do obchodu (nebudou tě za to milovat)...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.