Ko zvukovka nebo moh odejít třeba PCI slot?

Zdravím koupil jsem jetou zvukovku Sound blaster audigy 4 jela ca tejden teď jsem měl puštěný Mp3 a lítam na netu najednou se objevila u zvuku červená ikonka a repro šumí zvuk nejde,ve správci se ukazuje vše Ok je v háji dá se to nějak otestovat?Mám W764 Bit ovladače stažený.

Edit:Ve správci zařízení vidět není v ovládání zvuku tam taky ne po restartu zmizela,vidí jí jenom Aida je možný že odešel třeba Pci slot?

Tohle to hodí když zkouším update.Odinstaloval jsem ovladače a instalovat už nejdou hází to eror.

http://pc.poradna.net/file/view/20458-ffffffffffff-png

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Vyndat kartu, vyfoukat slot a vyčistit konektor, znovu zasadit a co se stane. Máš na desce víc PCI slotů? Ultimátní test je jiný počítač.

Obrázek uživatele Stiletos

Tak bude v háji PCI slot ještě včera jsem kartu vyndal a v druhým Pc hned po nainstalování driverů a restartu normálně najela.V tom herním Pc mám sice dva PCI sloty, ale do druhýho nejde kvůli překážejícímu kabelu protože ta karta je dost široká,divný je že tam když jsem kartu nainstaloval tak se nic nepřeplo, ale musel jsem jí nakonfigurovat a přepnout ve zvuku u obou Pc W7 uherního 64 Bit u MMC mám 32Bit.Takže v háji slot kterej sem testnul po 7 lete co MB mám vydržel 14 dní,zkusím narvat nějak tu kartu do druhýho snad pak nechcípne taky.(ASUS M2N-SLI Deluxe)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

co má kabel co překážet v oblasti PCI slotů? Ať uhne!

Obrázek uživatele Stiletos

No je to kabel do MB AC3 od panelu mám big tower a jaksi tam nedošáhne,teď jsem tam teda hodil druhou zvukovku Sound Blaster X-Fi Xtreme audio a ta je úzká takže už Ok akorát že tahle má jenom 96 kHz a Sound blaster audigy 4 měla 192 kHz i když teda nevím jestli osobně poznám nějakej rozdíl navíc jí mám pouze na stereo.Ptal jsem se jinde a bylo mě řečeno že to mohlo bejt klidně blbejma ovladačema Creative pro W7/W8 než tím že odešel slot.Byly mě doporučený tyto tak vyzkouším.KX-project

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Panel můžeš odpojit abys tam zkusil dát tu zvukovku.
Druhá věc je odinstalovat drivery a zkusit to znovu.
Frekvenci samplování pravděpodobně nepoznáš, pokud nemáš dostatečně kvalitní repráky a samozřejmě pokud nemáš i zvukové stopy s takovou frekvencí. empétrosky jsou obvykle do 44KHz

Obrázek uživatele Stiletos

No mam to přes zesík od věže a stereo tyhle http://www.lan-shop.cz/aq-aqtoba304-toba-304-103936 .Teď tam mám tu druhou v druhým slotu jestli to pojede tak to teda řešit nebudu,ta co tam byla Audigi 4 jsem ty drivery komplet odinstaloval a při pokusu o opětovnou instalačku to hodilo viz obrázek nahoře a ende.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak to by nemuselo hrát úplně blbě. Teď ještě abys měl taky něco víc než MP3ku. Jako ono nad 44KHz už je rozdíl v samplování těžko poznat - to už totiž zní blbě jenom činely a podobné zvuky.

Obrázek uživatele Stiletos

Jako zvuk byl Ok ve FLAC/CUE s tou Sound blaster audigy 4 ,teď jsem tam hodil tu Sound Blaster X-Fi Xtreme audio s 96 kHz ,ještě jsem se nedostal k otestování tak uvidíme je zase krapek novější tak jí snad vypiplali. :-) Tu Sound blaster audigy 4 mám teď v druhým Pc a ca tejden v kuse jede jak má ,takže tam v tom Pc asi kiksnul ten slot nebo ty ovladače Creative ,na jiným foru psáno že nejsou vychytaný na W7/W8 že u levnějších zvukovek nato dlabou. :shock:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.