Jakou grafickou kartu mám použít.

Diobrý den.Mám PC Scaleo P 3800+ ,deska je: MB µATX ATI A64 AM2 VGA paměť DDR2 1 ghz a nevím jakou si mohu dovolit tam dát kartu.Rád bych tam vložil třeba DDR 3 apod.Prostě,..rád bych si třeba z nudy někdy zahrál GTA 4.Ale nevím,jak silnou kartu si mohu dovolit.Poradí prosím někdo?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Katastrofálně ošklivá hotová sestava za katastrofálně ošklivé peníze.. (docela vtipně působí titulek na Alze, že AMD procesor z roku raz dva podporuje HyperThreading - ne nepodporuje :)) )
S hotovkama je vždy problém, jsou hrozné a blbě se rozšiřují, jsou z levných komponent a moc dlouho přes záruku nevydrží..
Každopádně potřebujeme vědět, jaký je tam napájecí zdroj - sundej bočnici a ofoť nebo opiš veškeré texty, co na něm najdeš.. Každopádně tenhle procesor moc neutahne (a rozhodně ne GTA IV), brzdil by každou lepší grafiku, takže se toho tam ani moc dát nedá. Stejně tak ramek není moc a DDR2 na to, že končí, jsou předražené.. GTA IV je na toto příliš přehnaný požadavek, ale GTA SA by se s grafikou za 1300 hrát dalo, je to ale o dost starší hra..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.