IV na HD 6970

Dobrý den. Mám grafiku ATI HD 6970. Problém je, že např. hru GTA IV na ni nerozjedu na plno. Mám šestijádrový procesor, 4GB RAMky. To bych měl hru rozjet minimálně na 80% nastavení ne? Prosím zdržte se komentářů že GTA IV je blbost a nestojí to za to. To tu nechci řešit. Předem díky za odpovědi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

GTA IV je blbost a nestojí za to :))
Teď ale trohcu vážně.. Poslední patch máš? Ty hodně opravují tu zmršenou konverzi z konzole.. Ovšem ani s HD4970 nemůžeš čekat zázraky, na plné nastavení si to nedává žádná grafika..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

:D to jsem mohl čekat.. Ano patch mám. No lkouka jsem na spoustu videí kde jsem viděl jak někdo hrál na této grafice na plných 100%. Ano internet je plnej lží ale stejně se mi to nezdá. A spoustu lidí mi řeklo že bych to měl rozjet. Fakt to nedává? To by se pak nabízelo otázka: Proč by se Rockstar tak snažil?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Konkrétně jaké máš rozlišení?
Zkoušel jsem hledat, ale v oficiálních testech jsem to nikde nenašel (tuhle hru netestují a když, tak HD6000 nebyly na světě), a jak řikš, net je plnej lží. Mohli použít grafiku přetaktovanou kdoví jak a jen se chlubí.. Jako výkonu má hodně, ale na uplně nejvyšší detajly si myslim, že to neni. Nemohu posoudit, mám "jen" HD5770

Obrázek uživatele Peca

Pro někoho blbost, ale pro mě bomba hra...no každej má jinej názor každopádně na 6970 bys to měl jet naplno na fullHD na cca 35-50FPS, zhruba stejně jako na mojí GTX570.
Ta 6970 je 2GB verze?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Rozlišení 1920x1080. Přesně tak. Věc názoru. Ano 2GB.

Obrázek uživatele kolomlyn

Doporučil bych ti tuto stránku a vyzkoušet nějaký Grafický mod, je to totálně upravenej config nějaký i lépe optimalizovaný než samotný hra s patchem.

Graphic ENB mody, ICEnhancer mody (víc náročný) a pak různě od uživatelů, hlavni je si přečíst readme, protože nějaký tyhle mody podporuje jen 1.0.4.0 patch

http://www.gta4-mods.com/misc

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Měl jsem ENB Series mod ale zdá se mi že to spíše zhoršilo. Je možné že je karta vadná? Nemůže to zpravit nějaký program nebo nastavení?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.