Interní sběrnice High Definition Audio

Dobry den,
mam problem, ktery zde byl jiz jednou resen, ale nebylo tam popsano reseni - mam problem s instalaci ovladace Umístění 65535 (Interní sběrnice High Definition Audio). Nejde nainstalovat ani originalni ovladac vyrobce. Co jineho se s tim da delat? (krome vyhozeni Windows z okna? )

Obrázek uživatele TheALuminium

Co máte za operační systém a co máte za sestavu/notebook ?

Obrázek uživatele Nashville

OS : Windows XP Profesional SP3
Notebook : Acer Extensa 5220
Intel Celeron-M 540 (1,86 GHz)
3 GB DDR2
Zvukovka : Realtek HD Audio (ALC268)

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkoušel jste nainstalovat nové zvukové ovladače? Zvuk předpokládám, tedy nefunguje ?

Obrázek uživatele Nashville

Zkousel jsem nainstalovat i stazene z jejich webu s driverama a bohuzel nic, stejna situace.. :-/

Obrázek uživatele TheALuminium

A grafiku tam máte jakou ?

Obrázek uživatele Nashville

Integrovaná Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 se sdílenou pamětí

Obrázek uživatele TheALuminium

http://support.microsoft.com/kb/888111 jenže ten se dá řádně nainstalovat jen pokud byste měl SP2. Vy už máte SP3, tak jej podle toho návodu zkuste odebrat (je to popsáno dole, odebrání registru) odinstalujte i váš driver na audio. Poté nainstalujte UAA a až poté ten zvukový driver.

Obrázek uživatele Nashville

Ani tento driver nefunguje.
Postupoval jsem odstranovanim registru, ale narazil jsem na problem, ze v registrech nemam slozku UPDATES (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Updates\..)

Obrázek uživatele TheALuminium

Mno tak to je celkem problém. To už pak tedy nevím. Jedině hledat na googlu k tomuto notebooku postřehy ostatních lidí. Já si myslím, že kdybyste přeinstaloval systém s SP2. Nainstaloval UAA a pak driver a pak teprve SP3, tak by to šlo, bohužel je to jen teorie. v praxi jsem to sice zkoušel, ale ne s tímto notebookem.

Obrázek uživatele Nashville

No to je zase problem, ze Windows s SP2 a nizsi nejde nainstalovat - proc to nevim, ale proste se nechyti.

Obrázek uživatele eriks

Caute,
tak mi nedalo reagovat na tuto temu. Chcel by som vediet ci ti zvuk nejde po preinstalovani win.? Ak si preinstalovaval Win a nejde ti zvuk tak si nainstaloval ovladace v zlom poradi najprv treba nainstalovat vsetky ovladace k MB a ku vsetkym zberniciam. PS: s instalaciou Win s nizsim SP je troska problem ale urcite to tam nainstalujes len potrebujes utilitku pri instalaci Win presne si nespominam ako sa vola ale robi to Win pri instalaci na booky ktore maju SATA. instalacka ti vyhodi ze nenasla ziaden HDD

Obrázek uživatele TheALuminium

Určitě se chytí. Instaloval jsme ho několikrát a na všech možných sestavách. Zkuste to a já vám zde můžu poradit. To co napsal "eriks" jsem vlastně napsal já. Záleží na pořadí instalace ovladačů a až poté SP3.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mě se to stalo taky, trápil jsem se s tím den a noc a nakonec jsem zjistil, že v registru se z nějakého nepochopitelného dúvodu nastavilo u položky HIGH DEFINITION AUDIO špatné oprávnění a nšslo s tím hnout. V regeditu jsem změnil oprávnění na úplný přístup pro everyone a pak už to šlo normálně...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.