Instalace Windows 7

Dobrý den, chci udělat instalaci Windows, na Notebooku. ale když chci udělat instalaci tak mi to nenačte v mechanice DVD. Koupil jsem si nový (disk HDD) který je v pořádku kontroloval jsem to v HD Tune. Napiše mi to v NB - NTLDR Nenalezen Restartujte Stisknutím kláves CTRL+ALL+DEL to vše udělám načte se znovu NB ale zas mi tam najede to co jsem napsal. mačkal jsem F9 a taky nic. tak mě už jen napadlo že to udělám přes adapter (AXAGO USB - SATA/IDE) a na druhém PC to na instaluji ale nevím jestli to jde??? Děkuji za odpovět všem. Ivo

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Chceme tedy dostat Win do NTB... Ten ale odmítá bootovat z CD? Nastavil jsi mu však bootování z CD/DVD? NTLDR nenajde, pokud tam systém není, jen to svědčí, že se snaží bootovat z HDD..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, je několik možností jak nainstalovat systém (W7) do NTB.
1) CD/DVD mechanikou, kde v biosu musíš nastavit jako FIRST BOOT CD/DVD mechaniku a při prvnim restartu placku vyjmout, nebo vrátit nastavení FIRST BOOT pro HDD.
2) pomocí USB flešky (pro W7 4GB fleška), kde pomocí programu WIN TO FLASH, FLEŠKY a INSTALAČNÍHO DVD W7, vyrobíš bootovací flešku s instalací W7. Dál nastavíš v biosu bootování jako FIRST BOOT, po prvnim restartu flešku vyjmeš a dál pokračuje instalace.
3) HDD připojíš do stolního PC, kde provedeš první část instalace, při prvnim restartu PC vypneš a HDD vložíš do NTB, kde bude instalace pokračovat až do konce.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.