Instalace PCMCIACard Serial RS232

Jak správně nainstalovat PCMCIA CardBus Serial RS232 do notebooku Acer TravelMate7730G OS Vista.Instaloval,už to někdo? 8-)

Obrázek uživatele rejnock

Mno a co tak napsat co vsechno jsi uz zkousel.Staci strcit nainstalovat ovladace a nemelo by to met problem.

Obrázek uživatele martin02

Ale jaký ovladač se má nainstalovt. :mad:

Obrázek uživatele rejnock

klid ,to chce klid :) .Poslouchej ty to asi k tomu nemas ovladace co ? .Kazde zarizeni potrebuje ovladace neboli specialni soft pomoci ktereho pocitac vi jak s danym zarizenim pracovat.Mno ja se dival ale moc jsem toho nenasel ,,Mohl by jsi napsat vse co by me pomohlo pri hledani ovladace ? Bude na tom napsany vyrobce a popripade model.Kdyz tak opis vsechno co tam najdes.

Obrázek uživatele martin02

Výrobce je i-tech.Je k tomu dodávané CD.To jsem zkoušel po zasunutí PCMCIAAard Serial RS232,ale ukázaloto,že se instalace nezdařila.

Obrázek uživatele rejnock

Mno ale napis jak si presne postupoval ..nejspis budes muset ovladace nainstalovat manualne..Proste si najdes na tom CD ovladace pro visty a zkusis je nainstalovat sam.Ale ja nevim jak si predtim postupoval.PRavidlo cislo jedna pokud pises o pomoc,je podribny popis problemu,produktu a postupu jak si co delal.. To ze jsi napsal ze jsi to zkousel me nic nerekne.Podle google s tou kartou problemy vetsinou nejsou takze to bude jenom prkotina.To nejak rozjedem.

Obrázek uživatele martin02

Určitě jsem jsem postupoval špatně:
1.Do vypnutého notebookku jsem zastrčil PCMCIACard
2.zapnul notebook
3.Po vyzvání vložil instalační CD
4.Spuštěno automatické spuštění CD
5.Zobrazení-chyba instalce,nainstalujte ovladač

Obrázek uživatele rejnock

mno tak zkus tam zapojit tu pcmcia kartu ale nevkladej tam to CD .. zkusis tim jestli si woiny natahnou svoje vlastni ovladace..je to kompatibilni s chipsetem Oxford 952 takze by podle vseho mohlo.Mozna buzde problem v tom ze se z toho CD snazi isntalovat ovladace pro winXP.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.