Herní grafika

Dobrý den, mám v plánu si kupovat novou herní grafiku ale nemůžu se rozhodnout mezi těmito dvěma:

http://www.alza.cz/msi-r9-280-gaming-3g-d605000.htm

http://www.alza.cz/msi-r9-285-gaming-2g-d2167934.htm

Chtěl bych se zeptat která z nich je lepší na hraní her ve full hd rozlišení. Jde mě o to abych si zahrál nové hry které vychází ve full hd aspon na vysoké detaily, samozřejmě vím že si s těmito kartami nezahraju vše na plno. Díky

Obrázek uživatele Stiletos

Těžko říct výkonem na tom jsou podobně ta 285 je novější s nějakejma vychytávkama,měla by bejt úspornější a míň topit,ale 280 má zase 384bit sběrnici....Osobně bych volil tu R9 280,navíc je levnější.

Obrázek uživatele Jakub150

285 bude asi méně topit ale myslím si že ta 280 taky nebude nějak extra hřát, já bych zvolil taky tu 280, má i větší paměť. Bude mě stačit na to abych si sní zahrál aspoň Far Cry 4 na vysoký ?

Obrázek uživatele Jakub150

Hrál jsem všechny díly Far Cry a tu čtyřku prostě musim rozjet :-D

Obrázek uživatele Stiletos

Tak na úplný nej vše na max asi ne ,ale na vysoký v pohodě osobně na Far Cry 1 nemá ani jeden nástupce teda 4 nevím.Jinak větší paměť ti je vesměs k xxxxx tahačka peněz nic víc.

Obrázek uživatele Jakub150

To máš pravdu že na Far Cry 1 nemá žádnej díl, ale ta 3 taky docela šla a 4 zatím budu zkoušet. Když už mluvíš o té paměti. Nedávno jsem měl nainstalovanou hru Watch Dogs kde ale v nastavení grafiky bylo napsáno že abys tu hru rozjel úplně naplno tak musíš mít grafiku aspoň s 3GB pamětí.

Obrázek uživatele Stiletos

To je možný, jenže jsou u nějaký nový hry taky požadavky 6GB GDDR a třeba novej Asasin je děs na min požadavky naštěstí to nehraju protože bych s mojí GTX56 ani nemoh. :))

Obrázek uživatele Jakub150

To já nemám taky žádnou slávu GTX 650ti boost a k tomu procák Amd Phenom X4 945 3,00 Ghz :)
To Far Cry 4 jsem si před pár dny nainstaloval a nesekalo se to ale úplně mě ujížděla myš jak to nestíhalo, sem nikoho nemoch trefit :D i na minimální když jsem to dal tak to bylo nějaký bílý celý, ty barvy nějako blbly a stejně ta myš ujížděla. Tak snad to bude s novějším procesorem a grafikou lepší.

Obrázek uživatele Jakub150

Toho Assassina Unity bych si taky chtěl zahrát, myslíš že bych ho taky s tou R9 280 a AMD FX-6350 dal na vysoký ve full hd ?

Obrázek uživatele Stiletos

Tak to těžko z hlavy si pamatuju že min CPU FX 8350, ta GPU by ti stačila na nějaký rozumný detajli.

Obrázek uživatele Jakub150

Teď koukám na minimální máš pravdu, ale někde se píše že na minimální AMD Phenom II X4 940 (3,0GHz)

Obrázek uživatele Stiletos

Já nevím je to celkově náročný jak prase ,tak jak to pojede na to minimum jestli trhaně apod.FX 8350 je nejvyšší od AMD AM3+ a stačí pouze na minimum. :-)

Obrázek uživatele Jakub150

To je fakt hodně na minimum, nejvyšší není.. Teď už je AMD FX-8370, samozřejmě nepočítám FX-9370 a FX-9590 se šílenou spotřebou.

Obrázek uživatele Stiletos

No to je jenom číslo jsou + - stejný ,jediný co je navíc je to e /menší TPD.Ty pažravý koupí a má jenom mentál,takže s těma se nemůže nikde ani počítat v herních Pc navíc s tou cenou vs Intel je to k smíchu.Za to je 8 vláknovej Xeon. :))

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
Obrázek uživatele Jakub150

Budu o tom procesoru uvazovat, i kdyz co jsem slysel tak Assassins Creed Unity je nic moc tak nevim. Rogue by mohl bejt zajimavejsi...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak unity je špatně napsaná. Tam i i5 má jen cca 35fps. Ale jiné hry to už je pak jiná.
Počítám že pak vydají upgrade a bude to lepší.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.