Grafika problem pri hrani

Zdravim, mam problem kdyz hraji napr.: Fifu 09 ci neco jineho tak se mi po par hrach zacne zobrazovat zrneni a potom i problikavat jako by negativ. Mam grafiku - NVIDIA GeForce 8600 GTS, ty to problemy mam uz dele a nekdy se mi to stava pokazde, kdyz hraji a nekdy prave ze vubec. Projel jsem PC i 3DMark06, ale nic chybneho mi to nenapsalo. Diky predem za jakekoliv rady a napady!

Obrázek uživatele Honza

Ahoj,
zkus nainstalovat starší/novější drivery grafiky a zkontrolovat teploty přes everest...

Obrázek uživatele Chaos

Ty nove aktualizace jsem tam uz daval a porad je to stejne...

Obrázek uživatele Ondřej Čepelák

Vyluxuj pc, nejspíš bude zaprášená grafika. tohle už jsem jednou řešil. Vůbec jsem nemohl přijít čím to je, pak jsem ten PC otevřel a podíval se na grafickou kartu a byla totál zaprášená.... :-x :-x :-x :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, může to být problém přehřívání.. proto po určité době hraní zkontroluj teploty přes everest 2.2.. poté vyčisti počítač a zkus hrát znova..

Obrázek uživatele Chaos

Tak jsem PC vyluxoval a projel pres everest a nic mimoradneho mi to neukazalo, tak uvidim co to bude delat pri delsim hrani...

Obrázek uživatele Chaos

No tak po vyluxování problém setrval, hned jak to zase začalo tak jsem vypnul pc a uknul na Everesta, ale teploty byly v normálu (grafika mela 51 stupínků ).
Takže už opravdu netuším, prosím o jakékoliv nové tipy a rady!
Díky moc

Obrázek uživatele Jiří Moos

Co třeba monitor? Zkuste jej na jiném PC nebo zkuste na tomto jiný monitor. Nebo třeba zdroj... pokud to jde, tak jej zkuste vyměnit... Zkuste poviměňovat různé komponenty (hlavně grafiku, zdroj, monitor) ať zjistíme, který to přesně dělá.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.