grafika / catalyst control center

zdravim, mam takovej problem, poridil sem si novou grafiku ATI Radeon HD 4350, grafiku zapojil a nainstaloval obsah CD, vse se normalne nainstalovalo ovladace a catalyst control center, vecer sem chtel ale dat nejnovejsi verzy ovladacu z ATI stranek 9-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe, tak sem je stahnul rozbalil a nainstaloval, po instalaci a resetu se vse tvarilo, ze jde akorat se mu dole v rohu vedle hodin neukazala ta cervena ikona ATI a neslo spustit catalyst control center, tak sem to pres pridat nebo odebrat v ovladacich panelech vsecko odinstaloval a po resetu nainstaloval znova obcas CD, ovladace se nainstalovali, ale ta ikona ATI v rohu porad nikde a i kdyz sem pres nastaveni displaye kliknul na catalyst control center tak se proste nic nestalo, nesputil se, prosim o pomoc/radu jak by to slo rozbehnut, pripadne co sem delal spatne a udelat to tak, aby to zas slo.
Jako bez tech catalyst control center by se teoreticky dalo existovat, ale potrebuju upravit svetlost barvy atd ... co v tom catalyst control center slo udelat, bo ted kdyz sou nastavene ty windowsacky tak v nekterych hrach ci aplikacich to je strasne tmave vybledle i kdyz treba zvednu gammu ve hre

Obrázek uživatele TheALuminium

Hm nejspíše nějaká neplecha v nových driverech. S tím měl ATI vždy trochu problém. Zkuste se podívat do msconfigu do záložky "po spuštění" jestli tam nejsou nějaké položky od ATI odškrtnuté ... pokud nevíte o čem mluvím :)) zeptejte se.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

je tam zaskrtnute jenom CLIStart

Obrázek uživatele TheALuminium

Můžete nám to prosím vyscreenovat ?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.