Grafika

Zdravím:-) Nejede mi grafická karta. Na obrazovce mám pruhy a do windowsu najedu jenom přes nouzový režim, nebo poslední známá funkční konfigurace. Ale problém přetrvává i u nouzového režimu(stále pruhy na obrazovce) Zkoušel jsem přeinstalovat grafickou kartu a mám tam napsané: ,,Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)" Znamená to že mám špatně nainstalované ovladače nebo v čem je problém? Děkuji předem

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27987] Grafika

co je to za grafiku? máš dostatečně silnej zdroj? grafika je nové, nebo z druhé ruky? od kdy blbne? zku ji třeba u kamaráda, aby se vyloučila vadná grafika.. zkus nové ovladače ze stránek výrobce, třeba i starší, když najdeš..

Obrázek uživatele michalek.8
[27988] Grafika

Grafiku mám GeForce 7300 GS, zdroj Rexpower 500W, PC mám asi rok dlouho problém se naskytl před 3. dny. Ovladače jsem zkoušel nejnovější a nic nevyřešilo podivu se po starších. Stalo se mi to právě když hrál ml.bratr hru. PC sa seklo a naskočily ty pruhy po restartu už to tak zůstalo. Díky za radu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27989] Grafika

co to bylo za hru? odstranil jsi ji? přeinstaloval??

Obrázek uživatele michalek.8
[27990] Grafika

Call of duty 2. Ale to už mám víc jak půl roku a nedělala žádné problémy.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27991] Grafika

máš nějakou graficky náročnější hru? hraje bratr na max detajly, nebo četří HW?
vyzkošením grafiky v jiném počítači potvrdíme nebo vyvrátíme poškození grafiky (třeba zvýšením teploty, následkem vyokých nároků hry)..

Obrázek uživatele michalek.8
[27992] Grafika

Mám tam Call of Duty 4 na střední detaily, a Crysis na nejmenší detaily. Co když je ta grafika špatná a dám ji do jiného PC může ho nějak poškodit?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27993] Grafika

no, to je otázka, áleží, jak je poškozená, tady to ale vypadá na poškození čipy,t eda to má vliv jen na kvalitu vykreslování a chyby ve vkyreslotání.. nebudeš jí tam taky mít měsíc, takže se poškození bát nemusíš..

Obrázek uživatele michalek.8
[27994] Grafika

A nemůže to být špatnou konfiguraci těch registrů? Třeba kdybych nějaký registr nechtěně smazal když sem kontroloval jestli nemám zavirovaný PC. Právě sem o tom četl na Microsoftu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27995] Grafika

a jaké registry třeba? jediný zápis do registru je prováděn při instalaci ovladačů.. když ovladače nainstaluješ znova, zápis bude obnoven.. jakýkoliv jiný zápis by na zobrazení neměl vliv.. vyzkoušej jí jinde a uvidíme..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.