Grafická karta Intel

Mám v notebooku grafickou kartu Mobile Intel R 965 Express Chipset Family, začínám mít pocit že to je pěknej shit... jak hodně špatnej je tenhle model grafiky co se tíče her a graficky náročnějších programů??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, není nejhorší - horší je už jen 945tka :D

ano, je to obrovský shitt, vpodstatě na hry není a drtivou většinu her nepodporuje (vím o 6ti "funkčních" hrách) a výkonem je na tom katastrofálně.. vlastně GMA946 je zobrazovátko pro 10" NTB, GMA965 je její kolegyně pro větší úhlopříčky, ale na víc než zobrazení obrázku to nestačí :D

Obrázek uživatele smycma

No mám jí na 17" displeji rozlišení 1440*900 relativně v pohodě, rozjedu na ní GTA san andreas, NFS most Wanted, Gothic II WOW, ale Gothic III Prototype, Call of duty 4 už se škubou což znamená že mám tedy smůlu... zjišťoval jsem jestli neptří mezi vyměnitelné grafiky v NTB a v žádném seznamu nebyla 8-) 8-) 8-) 8-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

je to integrovaná grafika - součástí čipu čipsetu.. pouze mpokud čipset povoluje připojit ještě externé - musí mít konektor, avšak obávám se že v šasi NTB na ni nebude místo, NTB nejdou na upgrade stavěny, ne primárně..

to jsem si myslel, že má slabší výkon, každopádně GMA945 je tragická a nejde na ní nic, ale to je jen zobrazovátko.. ale ono San andreas nebo NFS MW už není něco, co by se dalo považovat za náročné..

Obrázek uživatele smycma

to teda nai náhodou abych si moh zahrát pokračování Gothic musel jsem si a nějaký čas vyměnit ntb s jedním kámošem což je vysoce komplikující koukal jsem na externí grafiku , je to taková krabička od fujitsu a tu podporuje konektorem jen jeden z modelů fujitsu siemens a dohromady ten set stojí 30000 takže kravina to kupovat i když možnost připojení více naž dvou monitorů je velice lákavá:-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

bohužel ta externí krabička má dnes výkon dosti nízký.. je to staré, na GF8600, nikdo si to moc nekupoval a tak se to nevyvíjí.. problém je také v dostatečně rychlém rozhraní, kterým momentálně žádný konektor, vedoucí ven z NTB, není.. není to jednotné takže každý se pokouší o něco svého, ale stejně se to neoplatí..

raději koupit dostatečně výkonný NTB..

jinak případ Fujitsu je právě jedním z těch funkčnějších příkladů kte mají NTB speciální konektor.. ale připojíš tam jen to od FSC a cenu jsi již uvedl :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.