Formát HDD (*VYŘEŠENO*)

Mám Win XP Pro a dva HD po 90 Gb.
Disk D NTFS (system atd.) je v pořádku.
Disk C FAT32 (pouze pro nepodstatná data) tvrdil, že z 91,4 Gb je volných pouze 4,4 G... ikdyž vše, co jsem na něm měl, zabíralo celkem jen 40 Gb.. tudíž logicky mělo být 50 G volných. Zkusil jsem všechna data z C přemístit na D, abych ho vyprázdnil a zjistil jak se zachová. Samozřejmě volnýho místa přibylo jen o velikost odstraněných dat, ikdyž je úplně prázdnej, je na něm zabranejch necelejch 50 Gb...
Total commander mi na C ukazuje AUTOEXEC.BAT a CONFIG.SYS (Windowsy je nevidí) - co to je? má to na to nějakej vliv? je normální, že když je zkouším otevřít, tak mi to nejde spustit?
Rozhod jsem se teda disk C formátovat a změnit na NTFS... jenže hned vyskočilo, že ho Windows nebyl schopen formátovat. Víte nevíte v čem je problém? Příp. poradili by jste mi nějakej dobrej program na formátování? Dik

Obrázek uživatele tatik

První, na co bych se podíval, jestli je povoleno zobrazování skrytých a systémových souborů. Tím se možná objasní řada věcí.
Co se týká autoexecu a configu jedná se o soubory, které byly klíčové v období MS DOS. Nechte je tam. Neměly by ani nic zabírat.
Formátování C: . Koukněte na to zobrazování souborů.

Obrázek uživatele Skelnik
[29769] Format HDD

Doporučuju Paragon Partition Manager

Obrázek uživatele whocares

Po celou tu dobu lámání si nad tím hlavy a hromady vyptávání jsem měl ve vlastnostech disku hned pod koláčem tlačítko Disk Cleanup.. stačilo pár sekund a buhví co o rozměru pre 46 Gb zmizelo:) Káždopádně díky za rady;)