dotaz

Dobrý den, prosím o radu, mám desku P5GC 1333mx, Intel 3,2Ghz, RAM 2GB (2x1), HDD PATA-IDE 40Gb, Baraccuda, Windows Home Premium - OEM, při nabíhání Windows se po několika sekundách se PC úplně vypne. Poněkolikátém znovuspuštění se Windows spustil, zobrazil se uživatel, ale při entru, byla zobrazena zpráva, že zařízení nebylo dlouho používáno a tak, že mám provést aktivaci. Jenže další problém nešla mi Lan, tudíž si myslím, že aktivaci nemohu provést, ale to by šlo asi po telefonu. Jenomže teď se vypíná po několika sekundách pořád. Prvotní problém je asi zprovoznit na 100% Windows. Děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[69527] dotaz

Ahoj, jaký že to je OS? Nejspíš půjde o neaktivované winy, to že se vypíná, bude nejspíš vadný nap. zdroj. Půjč si někde na zkoušku, pokud to nebude dělat zdroj, jako že na 99% ano, budeme hledat jinde. Používáš integrovanou GK, nebo externí?

Obrázek uživatele rischard
[69528] dotaz

Díky za radu. Jsou to Windousy XP Profesionál. Hned zítra seženu nějaký zdroj s přídavným konektorem. Nevím jak se tomu říká. Zkrátka k normálnímu konektoru se přidává ze strany ještě čtyřpinový a pak to má zvlášť ještě jedem slot na napájení taky čtyčpinový. GK používám integrovanou. Na externí GK mi monitor vůbec nešel. Ještě jednou dík. Až zkusím zdroj, tak se ozvu.
DODATEK, tak jsem se díval na ten zdroj na Aukru, tak už vím, že je konektor pro desky SATA. Prosím Tě, ten OS je OEM verze XP HOME, sedím u toho od rána tak jsem z toho úplně pitomej, ty XP Profesional jsem chtěl přeinstalovat tak jsem si to spletl. A další věc. Už se to nevypíná, ale pořád se to restartuje. Najede WIN a teď se to vypíná hned jak se objeví logo WIndows. Jo a píše to Wrong CMOS.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.