CPU

Zdravim,mám zakladni desku MSI K9N6SGM-V / MS-7309 chtěl bych vedět jestli by na ni sel nejakej 4jadrovej procesor ted tam mam Athlon 64 x2 4200+ .. diky moc

Obrázek uživatele Michal Čížek
[58672] CPU

Ahoj, Podporované procesory: AMD Sempron
AMD Athlon 64 3500 + ~ 3800 +
AMD Athlon 64 X2 3800 + ~ 5200 +
Takže 4jádro nepůjde.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[58673] CPU

OK.. Diky moc

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[58674] CPU

Ahoj, jeste bych se chtel zeptat jestli je nejaka zakladni deska ktera utahne 4jadrovy procesor a ma pameti ddr 2 abych je nemusel kupovat znova kdyz tam mam ted 3GB.. dik

Obrázek uživatele Michal Čížek
[58675] CPU

Ano, ještě jsou tyto desky v prodeji, mrkni na prodejce a hledej základní desky se socketem AM2+, třeba www.czc.cz , vypadá to, že si chceš postavit svůj PC, měl by jsi definovat co chceš na tom PC provádět. Se ZD co hledáš se moc kouzel dělat nedá, jsou to už defakto vyběhlé desky a jejich prodej bude ukončen jakmile dojdou skladové zásoby.
3GB RAM ti je nanic, pokud budeš na sestavě hrát jen hry a provádět normální operace, jako je prohlížení internetu.
Specifikuj zde, jaké komponenty bys ze staré sestavy chtěl použít, tím myslím i nap. zdroj jeho výrobce a watáž a i přesně ty RAMky, opiš údaje z jejich štítku. Kolega Tobias ti určo vysvětlí a vybere to nejlepší.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[58676] CPU

podstatné je jak už misacek naznačil jaký je účel PC a taky jaký má parametry, tedy pokud na hry tak grafiku a zdroj.. pomohly by i bližší specifikace těch ram (protože dneska už paměti nestojí čerta, 4GB za 1000 korun drasticky rychlejších než teď máš).. případn ěi jaký procesor teď máš a vlastně všecko :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.