Čištění větráčku u notebooku

Chtěla bych se zeptat, jak vyčistit větráček od notebooku bez toho, abych ho musela rozmontovat, protože je stále pod zárukou, jenže se už začíná přehřívat. Jedná se o model HP ProBook 4520s. Už jsem si i pořídila plechovku stlačeného vzduchu, ale mám strach, abych při čištění nějak větráček neponičila. Něco málo jsem se dočetla na adrese níže, spíše bych ale potřebovala vědět, kterým směrem a jak dlouho dovnitř vpouštět vzduch. Díky za jakékoli info.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=cs&cc...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ve většině případů akorát rozeženeš prach po notebooku, resp stejně se tam za pár hodin vrátí... když už, tak snad jedině vem vysavač a místy, kterými notebook saje, vysávej.. Případně do toho fouknout ještě trochu vzduchu v místech výdechů.. Obvykle to ale bez rozebrání nebude mít valný smysl.. Kolik má do konce záruky? Pokud o ni nechceš přijít, využij raději autorizovaný servis.

Obrázek uživatele sasha.cz

Přesně tak, než něco pokazit, raději to dej do autorizovaného servisu HP, čištění stojí něco kolem 1.000,- a máš klid. už jsem pár k.o. větráčků po čištění stlačeným vzduchem viděl

Obrázek uživatele VeraVerusa

Do konce záruky mám něco přes půl roku a vzhledem k tomu, že už jsem ho jednou reklamovala, ho raději rozmontovávat nebudu. Zkusím ho vyluxovat nízkým tahem a kdyby to nepomohlo, tak využiju servis, díky za radu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.