Budou se mít rádi?

Zdravím, rozhoduji se mezi koupí tohoto procesoru: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73084 nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72961 spolu s deskou: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67213 .

U Phenoma jsem se dočetl že se u něj dají odemknout další dvě jádra, ale záleží na desce. Nevim jestli tato by to dokázala.

Jaký procesor by byl lepší zakoupit? Vyhovuje deska procesorům?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

účelme budou asik hry, což? to by byl lepší Phenom, ale nejsem si jist, ta šance na odemčení není 100% a kdyby to nešlo, s dvoujádrem by jsi si moc nepomohl..

deska je ale parádní a myslim, že by problém aspoň s 1 jádrem mít neměla, záleží ale hlavně na kusu křemíku, který bude pod nálepkou AMD..

rádi se budou mít v každém případě..

Obrázek uživatele lethal

Ano především ke hraní her. Právě si pročítám informace o té desce a nějak mi nejde do hlavy tato věta: Podporovány jsou paměťové moduly DDRIII 1333/1066/800. To tedy znamená že svoje paměti které jsou DDRII 677 na desku nepůjdou?

Jinak to odemčení je u této desky možná a ještě u pár dalších řad od ASUSU.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, je to deska s DDR3, pokud chceš své paměti použít (667 jsou dost slabé), tak si kup desku se socketem AM2+, neliší se ničím, než slotem pamětí..

spíš se ale vplatí koupit nové 1333MHz CL7 kity od Kingstonu (Hyper X)..

to odemčení jader je v různě pokročilé verzi téměř na všech deskách..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.