blbne zvuk z Centru

a ještě jeden problém, v přednim repru mi prostě blbne zvuk, ve filmech ej tam tichej dabing, v Mafii ani neni slyšet, v Juickách neni slišet dabing, občas vypadává motor atd.. prostě to občasně blbne, nevíte co s tim?? grafika je integrovaná, je to tim, že je na to moc slabá??

Obrázek uživatele TheALuminium

Jaký máš bedny? A ta zvukovka má jaký čip?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, vidiš, to sem zapomněl napsat.. :D ale neřikej, že to nevíš..:D repro http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34893 a zvuk mam Sound MAX HD audio integrovanou na ASUS M2N MX..
ale bednama to neni, páč hrajou vpohodě, navíc to prostě dělá jenom část zvuku, třeba muzika v pozadí de vpohodě.. v jinejch hrách to nedělalo, akorát v Carbonech, při pátym převodu při max otáčkách to trochu stichlo.. ale v tý Mafii to je čim dál tim tižší ten dabing, v juickách de dabing jak kdy a motor dyž vypande, tak uplně a zas pak de při podřezení atd, ale ten dabing jde potichu, nahlas, prostě všelijak.. nechápu to:D eště zkusim nový ovladače na desku..

Obrázek uživatele TheALuminium

U mě byl problém, že nejel center, vše bylo slyšet, ale hlasy z popředí, tedy z centrálního repráku nešly. Dá se to vyřeší přidaným kablíkem k reprákám, ale tím se ti zas ztiší sub woofer.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jak myslíš přidaným kablíkem??
mě to hraje, právě všechno z něj hraje, vw winampu to hraje vpohodě, hudba i zvuk, v Juickách jede zvuk, slyšim i turbo, gumy atd, ale motor vyplivává a dabing taky, takže by to těžko bylo reprama, musí to bejt něčim v kompu.. aspoň myslim..
kdyby se to dalo vyřešit jen kablíkem, takt o udělám a basy si softwarově zvýšim, ale jesi to jen nebude hlasitější a hudba bude řvát moc..

Obrázek uživatele Jones
[21914] RE:

zkus nove ovladace na zvukovku.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[21915] Re: RE:

Jones wrote:
zkus nove ovladace na zvukovku.

to sem zkoušel, na stránkách asusu sem novější nenašel a stařší sou bezezměny.. koukám, že se mi muj edit s tímto trochu vypařil..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.