Black screen Windows 10

Dobrý den, přicházím zde kvůli mému neřešitelnému problému. Problém je následující: Během činnosti, tzn. během hraní her, surfování na netu či práce v grafickém softwaru nebo při nečinnosti se mi stane, že LCD se vypne, na pozadí ovšem hudba jde slyšet dál, nebo tedy třeba film dál běží, ale obraz se změní na černou barvu (black screen) a chlazení uvnitř case se začne točit na 100% - vysoký výkon chlazení.

V prohlížeči událostí jsem našel jen jeden a ten stejný problém a to: "Systém se znovu restartoval, aniž by se předtím zcela vypnul. Tato chyba mohla být způsobena tím, že systém přestal reagovat, selhal nebo že došlo k neočekávané ztrátě napájení."

Koukal jsem, zda-li je napájecí kabel správně zapojen, zda-li je GPU správně osazena a zda-li je její napájecí kabel správně dopojen. Vše OK. Zkoušel jsem reinstalaci systému ale problém se nevyřešil ani reinstalací.

Můj hardware je následující:

CPU: intel xeon e3-1231v3
GPU: MSi Nvidia GeForce GTX 760 OC edition 4Gb
RAM: 16Gb DDR3 1600MHz (2x8Gb)
Zdroj: Zalman ZM600-GSII 600W
Motherboard: MSI B85M-E45 - Intel B85
Chlazení na CPU: GELID Solution Tranquillo - revize 2

Prosím o Vaše rady, zkušenosti s tímhle problémem a zda-li je tady vůbec nějaká možnost, tenhle problém vyřešit. Mimochodem zkoušel jsem i jiné rady na googlu, ale nic nepomohlo a vy jste již poslední možnost, kde se mohu poradit.

Děkuji za Váš čas a pomoc přátelé.

Obrázek uživatele Stiletos

No tipnul bych ten shit zdroj nebo GPU která už má něco za sebou,to že je slyšet na pozadi je jasný zvuk je OK obraz se drbne...

Obrázek uživatele MichaelShin

:???:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.