baterie

Dobrý den, mám problém s výdrží baterie u svého notebooku. Zakoupil jsem nový před 2 měsíci. Deklarovaná doba činnostiu na baterii je 3 hodiny tak jsem čekal že vydrží alespoň 2 h na nejúspornější režim a on vydrží jen 1.30 hodiny. Zdá se mi že pořád běží ventilátor a když přepínam různé výkonové režimy tak se skoro nic neděje jen se ubere trochu kontrast a ukazatel baterie ukazuje skoro stejné hodnoty+-10 minut. Je to série ASUS F5V a ta baterie je 6ti článková a má 4400mAh. Poraďte mi co s tím.

Obrázek uživatele TheALuminium
[17612] baterie

Tady Vám bohužel asi nic kloudného neporadím. pokud je špatná baterie, tak potřebuje reklamovat a když jak říkáte máte přímo zaplý režim nejúspornější, tak by měla určitě vydržet minimálně ty 2 hodiny ...

Obrázek uživatele ventil
[17613] baterie

tak já ještě měsíc počkam a pakt to zkusim reklamovat záruka je snad půl roku na u baterku. Pořád se mi zdá že když dám minimální spotřebu tak ventilátor pořád běží stejně přitom jsem si myslel že ta funkce omezí procesor a neměl by se pak tolik hrát aby šel ventilátora to mam puštěnou jenom plochu

Obrázek uživatele TheALuminium
[17614] baterie

No omezovat by to mělo spíše grafiku, procesor řady Q2Duo starší verze Q4 a Q5 neumí ještě vypínat druhé jádro při nečinnosti, anebo jednoduché činnosti ntb, takže využívá ho furt stejně. A pokud se jedná o CPU od AMD tak tam je to se spotřebou ještě horší :))

Obrázek uživatele ventil
[17615] baterie

ten procesor je intel core duo T2250

Obrázek uživatele Honza
[17616] baterie

Dobrý večer,
jsem také vlastníkem ntb asusu a to F3F, co se týče těch režimů, když to přepínáte mění se Vám, jako battery saving atd?

Obrázek uživatele ventil
[17617] baterie

jo ty režimy se přepínají. TEN battery saving je asi nejúspornější a oproti quiet office se čas posune jen o necelých 10 minut k lepšímu na nějakých 1.40 hodiny. A kolik vydrží Vám te asus?

Obrázek uživatele Honza
[17618] baterie

Také jsem očekával víc kolem 2 hodin o více si mohu jen nechat zdát a to je asi půl roku starý....

Obrázek uživatele ventil
[17619] baterie

takže je to asi normální. Brácha má siemens stejné konfigurace jako mam já a tak u něho psali že vydrží 2 h a když všechno stáhne na minimum tak tak to ukazuje 2.25h abezproblémů to vydrží.

Obrázek uživatele Honza
[17620] baterie

Někteří ntb vydrží i déle, ale je to o kapacitě baterie atd, mám to podobné jako vy a kvůli tomuto to raději ani nebudu dávat do servisu, přijde mi to celkem ještě přijatelná doba.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.