3D brýle

Ahoj, rád bych se zeptal na produkt 3D brýle. K čemu je doma používáte, jsou dobré pro oči? Může je používat kdokoliv? Co brýle dioptrické a 3D brýle? Cena? Zkušenosti... Díky za odpovědi....

Obrázek uživatele Stiletos
[90849] 3D brýle

3D je mrtvola plno lidem leží drahý kousky akorát v šuplíku co kupovali k Tv,no používat může kdokoliv ovšem pokud máš zrak nějak rozházenej tak to asi moc Ok nebude a pro oči asi taky nic super při dlouhodobým používání.Filmy se pak musí ta dobře udělat ve 3D jinak to není žádná sláva a top jako dema co ti pustí v obchodech.

Obrázek uživatele Psysel
[90850] 3D brýle

Hmmmm... Zajímavý názor.. Děkuji. Nemáte ještě něco cokoliv :) budu rád :)

Obrázek uživatele Jana57
[90851] 3D brýle

Nevím sice co chcete za 3D brrýle, zda na televizi nebo do kina, nějaké spešl pro mobil. Byla by fajn bližší specifikace :) Ze začátku zkus třeba tohle https://www.nc.cz/vr-bryle-google-cardboard-vcetne-popruhu-a-magnetu_d31... :)

Obrázek uživatele Psysel
[90852] 3D brýle

Díky za odkaz. Máte někdo ještě něco? Než se rozhodnu něco objednat?

Obrázek uživatele Psysel
[90854] 3D brýle

@Stiletos... nechci být urýaný... Děkuji za odkaz, ale je to trošku steré. Možná jsem naivní, ale doufám že technologie za 5 let trošku postoupila kupředu... Ale i tak děkuji :)

Obrázek uživatele Stiletos
[90855] 3D brýle

Nepostoupila vůbec nikam pořád je pasivní a aktivní 3D a jak už jsem psal je to mrtvola dneska,mám brejle pasiv co jsem dostal k Panasonicu Tv 3 kousky,filmy co jsem stáhnul tak určitě to nebylo tak super jako co jsem si stáhnul na netu Dema co pouštěli v obchodech to byla jiná paráda,na chvilku protože to brzo omrzí. :-)

Filmy se v tom přestali točit protože jsou drahý,kvůli pár co se natočilo se brejle nevyplatí (aktivní), pasivní stojej pár šupů takže to si můžeš klidně zkusit.Dneska je to mrtvá technologie kterou nahradila Virtuální realita jenže to stojí zatím balík peněz,brejle za 25000 + nadupanej Pc nebo konzole.

https://www.czc.cz/htc-vive-virtualni-bryle/187591/produkt?utm_source=he...

https://www.youtube.com/watch?v=qYfNzhLXYGc


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.