Rozdělení internetu od UPC

Dobrý den.

Mám internet od poskytovatele UPC konkrétně připojení Fiber Power 10. Potřeboval bych ho rozdělit na svůj PC a na PC rodičů. Tak aby na obou fungoval internet. V tomto oboru se popravdě vůbec nevyznám tak bych chtěl požádat o nějaké řešení. Pokud tedy nějaké snadné je:-) Díky!
8:-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji:-) ale jste si jist, že to bude určitě fungovat? abych nekoupil vec cca za 1 000,- a pak mi zustaly oci pro plac:-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Po zběžném přečtení jsem celkem spokojen:-) ty počítače jsou u mě jev v jednom pokoji takže by teoreticky stačil ten wifi přijímač usb?:-)

Obrázek uživatele TheALuminium

Kdyby sï nebyl jist, že to bude fungovat, tak by vám to asi neposílal. A kdyby mi to takhle doma nechodilo, tak proč bych to psal? Myslíte, že jsem si to snad celý vymyslel? Všechny zapojení, všechna nastavení a napsal jsem článek pro srandu? To mi poměrně kazí náladu tyto připomínky ... Pokud jste to četl pozorně, tak stačí koupit router (můžete klidně koupit nějaký "nic moc" za 500,-Kč ale to je na vás) a wifi v podstatě nepotřebujete, pokud nepoužíváte notebook a PC máte kousek od sebe a můžete je obojí propojit kabelem s routerem.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pardon...nechtel jsem se vas dotknout nebo nedej boze urazit. Timto se omlouvam. Jen mi to prijde trochu, no rekneme, reakce s vyssi mirou zapaleni pro vec. Jeste jednou pardon. Jen jsem se zeptal(viz 1. prispevek) vubec se v tom nevyznam:-)

Převelice děkuji za rady:-) budu se jimi řídit

PS:Nerad sem vam zkazil den :))

Obrázek uživatele TheALuminium

V pořádku :)) ... já jen nemám rád když se někdo snaží kritizovat mojí práci, na kterou jsem si udělal opravdu čas a snažil jsem se to udělat pořádně :eek: pokud ještě nebudete něco vědět, ptejte se.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.