Připojení HTC Desire HD na Wi-fi (*VYŘEŠENO*)

Ahoj mám takový problém..
mám doma AP na který se připojuju s notebookem úplně v pohodě a včera jsem si koupil HTC Desire HD a nemůžu se k wi-fi připojit.. píše to připojování a pak vyhledávání (nebo přidělování) IP adresy, ale ani po 15 minutách se nepřipojím.
Jinak AP mám Airlive WL-1500R.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, nastavení wifi, proběhlo vpořádku, jen se to nechce připojit? Zkus vypnout NTB aby ses na wifi připojoval jen ty sám s HTC. Neni žádný důvod, proč by se neměl připojit. Zkoušel jsi připojení i jinde než doma? Bylo by potřeba odzkoušet připojení i jinde, aby se vyloučila, nebo potvrdila chyba v HTC nebo wifirouteru.

Obrázek uživatele martinecek15

je tam napsané, že je uloženo nastavení a pak to získává IP adresu a po pár minutách přestane hledat.. zkoušel jsem se zapnutým i vypnutým notebookuem, pořád to nejde.. jinak jdu zítra do Shopping parku, tak zkusím wi-fi tam..

Obrázek uživatele Michal Čížek

ok dej vědět a jakou verzi androida máš v HTCku?

Obrázek uživatele martinecek15

2.2.1 Froyo :) včera jsem ho koupil teprve.. tak už zkouším.. :D jinak mám přinejhorším net na měsíc zdarma.. :D

Obrázek uživatele martinecek15

:( zkoušel jsem se připojit v shoppinu na pár wi-fin od T-mobilu, O2, přímo od avionu, mekáče, vodafonu, a další... na některé jsem se jakoby připojit (psalo to tam, že jsem připojený i ikonka nahoře už byla) ale když jsem zapl net, nešlo nic načíst.. takže problém bude asi v HTC... acho jo.. 2 dny a už reklamovat..
A už mi ani nejde se připojit na mobilní síť i když to včera šlo.. zkusím tovární restart..

EDIT: zkusil jsem jen vypnout a zapnout telefon.. :D a ono to jede.. měl jsem to zkusit hned.. aspoň mám potvrzeno, že to funguje i na mobily.. :D

Obrázek uživatele Michal Čížek

Dobrá práce, je to funkční i doma? Mám už nějaký čas HTC TyTN II Kaiser s win6, bezproblémů i po reinstalu či refleši RAM připojení k wifi. Žádný restarty po nastavení a pod. DObré vědět, že na androidu reset pomáhá.

Obrázek uživatele martinecek15

právě že jsem to zkusil restartnout až doma.. v shoppinu jsem to pak už vzdal.. teď jsem se zkusil odpojit a zase připojit a krásně se to načítá.. :) asi můžete zamknout.. :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) paráda, takže na HTC Desire HD je třeba pro jistotu po uložení nastavení provádět restart.

LOCK