Kupování Wi-Fi

Ahoj chtel bych si koupit Wi-Finu a chci se zeptat jak zjistim třeba na alza.cz jakej je její dosah účinost atd stačily bi mi jen ta skratky http://www.alza.cz/w306r-d139065.htm a jestly bystemi poradil jestly je tahle Wi-Fina dobrá a jestly nemá něak velké stráty v signálu aby ten internet nebyl pomalej Atd dik :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

otázka je, kde chceš síťovat.. já bydlím v paneláku, mám router dost blbě danej a peřes trojici železobetonových nosných příček pod úhlem 45° mám stále solidní 50% signál na TP-Link TL-WR 543G.. dokonce mám signál i vně bytu, tedy přes celou délku bytu (router na druhém konci), nějakých 6 nosných kolmo, plus nábytek.. sice jentak tak a jen na některém místě, ale signál docela ujde :))

Obrázek uživatele Aerox
[55357] ...

Jsem v baráku :) máme velkej barák a mám docela nevýhod ze pokoj mám v rohu baráku jak a ktomu jeto na vesnici a mam tu docela pomalej internet :D

Rychlost stahování 4872 kbit/s
609.0 kB/s
1 MB stáhnete přibližně za 2s

Rychlost ode27ssílání 304 kbit/s
38.0 kB/s
1 MB odešlete přibližně za

jak bych mohl ten signál zlepšit ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a to máš notebook? a když ho připojíš kabelem, rychlost máš jakou? kolik platíš za internet?

Obrázek uživatele Aerox

4 KB platim 700 .- tet mám notebook počítač připojim kabelem

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

4KB? to asi ne

Obrázek uživatele Aerox

:D jaj MB ale když mám připojené oba pc tak mám na obouch 2.4MB

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak jako základní internet máš docela rychlej, u té WiFi ti to trochu pokulhává.. obávám se ale, že záleží i na WiFi přijímači samotného NTB... sválně si změř WiFi rychlost v pokoji a WiFi rychlost metr od routeru... jak moc se liší?

Obrázek uživatele Aerox

Hele tak nakonec to dopadlo dobře mám pokoj hned v patře pod vifinou takze semito liší jen o 0.2 MB a to se mi zdá dobree :)) a jde udělat sdílení mezi těma 2 pc 1 je XP hlavní 2 natebook Win 7

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jde, z Win7 se do XP dívá velmi snadno.. opačně to jde hůř..

Obrázek uživatele Aerox

To stačí :)) aspon že z notebooku to potřebuju víc a ješte propojení pc neco jako vzálená pomoc mam TeamViewer a Showmypc ale potřebuju neco co se mezi tema 2 pc nemusí zapínat nebo jinak potvrzovat:)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no jednak z W7 se do XP leze snadno - stačí an XP nasdílet disky, otevřít na W7 Síť a nahoře povolit zjišťování sítě, vstoupit do XP počítače, zadat login a heslo a jsi tam..
jinak existuje program na sdílení složky, Dropbox.. něco si o něm můžeš přečíst tady https://www.dropbox.com/referrals/NTYxMTM3NjE5 (profit budeš mít ty i já :)) )


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.