MS WORD

Mám operační systém Windows vista Home premium a MS Office Standart edition 2003. Vše fungovalo dlouho dobře , teď poslední dobou se strašlivě spomalil Word - nabíhá neskutečně dlouho , obrázky a emailové adresy se zobrazují v kódu ( hyperlink...) a musím vždy , když chci otevřít obrázek , kliknout pravým tlačítkem a odstranit hypertextový odkaz a změnit zobrazení obrázků. Při vypínání word dělá nesmysly- vypínání trvá dlouho , restartuje se a pod. Zkusil jsem provést pomocí instalačního CD Office opravu- nepomohlo , nepomohla ani odinstalace Office a nová instalace. Co by mohlo pomoci ?
Technická podpora MS již s verzi 2003 nechce mít nic společného.

Děkuji za radu

Obrázek uživatele Jiří Moos
[58443] MS WORD

Zkus čistit (CCleaner, Malwarebyte's AntiMalware). Případně Office odinstaluj a zkus čistit potom..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[58444] Word a Excel

Prešla som na nový počítač s Windows 7, pôvodný s XP a balíčkom Office /Word a Excel/legálny sa prý nedá preniest do nového počítača. Musím opäť zakúpiť Office - prý je veľmi drahé? Bez neho neviem komunikovať. Som laik.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Dobrý den,

setkal jsem se s podivnou chybou, kdy RUČNĚ upravím řádkování textu v textovém poli z 10 bodů na 0 bodů, dokument uložím a po jeho otevření je hodnota řádkování těchto polí opět 10 bodů. Jak je to možné? Navíc to dělají jen některá konkrétní textová pole ve 165 stránkovém dokumentu. Je to chyba aplikace?

Díky za info.

Jack


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.