Touchpad

Dobrý den, mám až paranormální problém s touchpadem! Ale začnu od začátku. Před měsícem jsem koupila notebook značky acer (extensa 2509).Jenže díky trial verzím programů a různým programům okolo byl dost zaseklý. Tak jsem si řekla ,že ho přehraji. Po přehrání ( stejným programem jako od prodejce )nešlo hromada hartwarů. Tomu jsem se ani nedivila tak jsem najela na acer podporu a stáhla vše přesně na můj notebook. Instalovala podle závažnosti (chipsety, grafiku, internet wifi i lan, čtečku karet a nakonec touchpad. Překvapilo mě, že na stránkách aceru, byly dva ovladače touchpadu synaptics a Elantech. Nahrála jsem první ten větší pak následoval restart pc ,ale nic se nestalo touchpad nefungoval stále, tak jsem nainstalovala ten druhý,restart nebyl a touchpad stále nic.Jinak vše funguje jak má ,ostatní drivery se povedly. S touchpadem si hraji už dva dny, ale nic se nezměnilo. Reinstalovala jsem pc ještě jednou a zaměnila pořadí driverů na touchpad ,ale nic. A jak se přesně chová touchpad?
Nikde nemám ani zmínku o tom ,že bych ho měla jen ve správci zařízení kde není ani otezník ,či vykřičník a pak v postranní liště na ploše když dám nastavení a změnit nastavení pc tak v záložce myš a touchpad, tak tam je můžu jej vypnout nebo zapnout. Jinak u hodin ho nemám a v ovládacích panelech taky ne. V biosu také není.
A proč paranormální? Protože když ho vypnu a zapnu tak mi bude fungovat cca 3-5 sekund a po probuzení pc z usporáku taky a taky jen 3-5 sekund. A FN + F7 mi nefunguje taky. Jiné FN + Fxxxx fungují normálně. Před tím šlo vše normálně. Snad jsem to popsala dostatečně. Předem moc děkuji za rady. Vím,že si můžu připojit myšku, ale zase když je nový tak bych raději, aby fungoval.A reklamovat ho nechci stejně by mi to neuznali.A musí to být softwarová chyba. Opravdu moc děkuji za vaše postřehy.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.