Zdravím mám grafickou kartu AMD Radeon HD 7700 Series která má tři výstupy HDMI DVI a Displayport připojil jsem tři monitory s tím že rozšířím plochu ale nejde mi to nastavit souběžně lze spustit poze dva je jedno které a mě zajímá jestli to je vůbec možný nějak nastavit nebo obejít díky za tipy.
Jaká je konfigurace připojení monitorů? Na DP nesmíš použít žádnou redukci...
na jedný straněkabelu je DP a na druhý straně je DVI normálně to samostatně funguje.
Napadlo mě jestli to nebude tim že každej monitor je jinej s jinym rozlišením
jeden má 1024*768 druhej 1440*900 a třetí 1920*1080px.
Samostatně ano, ale v Eyefinity ne.
Dlouhé, ale všeříkající video: http://support.amd.com/en-us/search/faq/154
Mám sice dost omezenou angličtinu ale jestli to chápu dobře tak abych sprovoznil tři monitory potřebuju aktivní převaděč z DP na DVi nebo monitor s DP což nemám ani jedno
Správně.
takže sem si kbel DP->DVI za 450,- kupoval na prd páč ho nemám jak využít když si musím za další 400,- koupit aktivní převaděč :-D díky za vyřešení
Bohužel.. Můžeš ho zkusit vrátit, nebo vyměnit. Upřímně stojí ti vůbec to 1024x768 za to?
no chci si do poněkud vzdálenějšího budoucna kupovat větší ale trpím neústupnou potřebou při tvorbě webu mít na obrazovkách co nejvíc místa. :-D a to nejsem žádnej profík :-D
když se nad tim zamyslim tak jediná pozitivní věc na tomhle rozhovoru je to že sem se dozvěděl něco novýho:-D
Všichni se pořád učíme.. :)