PCPoradenství.cz
Jste přihlášen jako: Neregistrovaný | Přihlášení

Nejste přihlášen. Nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat!


Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Zvuk a hudební software
Jdi na stránku 1, 2  Další

WMPlayer

olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: st Čer 11, 2008 18:26    Předmět: WMPlayer Citovat

Prosím o radu,,,přeinstaloval jsem windows a teď mě wmp nepřehrává dvd.Zkusil jsem nainstalovat WMP 11,a ten se tvářil jako že by hrál,ale pak naskočí černá obrazovka a jde jen zvuk.Nainstaloval jsem si tedy Power dvd (ten mi vždy všechno přehrál)a teď se škube obraz i zvuk.Vubec nevim jak z toho ven.
Jiří Molnár
Šéfredaktor, provozovatel
Status: Offline


Příspěvky: 2097
Založen: 18.10.2006
Bydliště: Praha 10


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: st Čer 11, 2008 18:34    Předmět: Citovat

Jestliže jste po čerstvé re-instalaci OS, určitě vám tam schází balíček potřebných kodeků. Bývá to častý problém, často se to tu řeší.
Stáhněte si K-Lite Mega codec Pack ...

Problém by se snad měl vyřešil ...
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: st Čer 11, 2008 20:02    Předmět: Citovat

tak je to špatný...já tam měl codeky..:Codec Pack All in
tak jsem ho odinstaloval a dal jsem tam ten klmcodec,a ted mě jde jen zvuk,,,ale soubory v AVI to hraje normálně.
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: st Čer 11, 2008 20:06    Předmět: Citovat

tak další poznatek--WMP přehrává jen to co je uložený v PC.
DvD z mechaniky nepřehraje.
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: čt Čer 12, 2008 16:34    Předmět: Citovat

zdravim, já všem doporučuju jednoduchej primitivní přehrávač CMP, je úpřímo u toho kodeku k-lite.. eště se mi naorzdíl od WMP nestalo, že by něco nepřehrál.. je to na tobě..
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: pá Čer 13, 2008 6:02    Předmět: Citovat

díky...jdu ho zkusit,
taky zkoušim zajímavej: KM player,je česky a umí hodně(zatím ho testuju)
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: pá Čer 13, 2008 10:26    Předmět: Citovat

mno, ten CMP umáí všechno:D ale je děsně jednoduchej, i když je anglicky, vysvětlim ti pár podstatnejch věcí, pokud jim nerozumíš, apk se naučíš všechno Very Happy
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 7:04    Předmět: od Citovat

Mňo jo ale já ho nemužu stahnout.Povedlo se mě stahnout jen nějakou betaverzy a ta mě nejde nainstalovat.Je to v RARu a když chci rozbalit exe,tak to vyhodí nějakou hlášku.Nevim co s tím.
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 7:07    Předmět: Citovat

on je dost malinkej,nedal by se poslat e-mailem?(olcit@centrum.cz)
Nebo jen odkaz na stránku ze které se dá vycucnout.Moc děkuji....
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 9:46    Předmět: Citovat

mno, nevim čí je to chyba, ale když si stahneš ze stahuj k--te mega codec pack, nainstaluješ ho, tak se ti s nim nainstaluje aj ten CMP, kterej je jeho součástí, a je to normálně plná verze.. a opravdu to jinak neni, já ho instaloval asi 40 lidem... Very Happy
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 13:06    Předmět: Citovat

fajn ..jdu to propátrat...(stahoval jsem ten k-lite codec od výrobce)...díky
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 15:06    Předmět: Citovat

jo tak na STAHUJ taky neni,mě to nainstalovalo media player clasic.Nějak se k němu nemužu dohrabat.Pokud bys znal stránku,kde se dá stahnout ,tak bych byl moc rád ...díkes
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 21:49    Předmět: Citovat

ježiš to mi neřikej, stáhni toto:http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/mega-codec-pack/?g[hledano]=k-lite&g[oz]=3.9.5 a pak se ti defaultně udělá ikona na panelu.. jen při instalaci proklikej všechny kodeky, aby to tam dalo, když je volba, dej gabest.. jinak označuj všechno!! a neřikej že to nejde, když sem to kvuli tobě stahnul a nainstalouvl u dalšího kámoše.. Very Happy
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 21:59    Předmět: Citovat

seš super ...díky ...jdu na to
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Čer 14, 2008 22:52    Předmět: Citovat

Tak to už jsem z toho srnec..dělám to už po čtvrtý .Stahnul jsem to z toho odkazu,dal instalovat,zaškrtávám všechny kostičky co jdou,kolečka nechávám bejt,protože když jedno označim-tak druhý zhasne.Všude kde mužu tak označim gabest a dám next.Nainstaluje se mi přesně vždycky to samé.Na ploše ikona Od media player clasic a v liště taky.Prohlídnu program files a neni tam nic na víc.Ani v té instalaci žádnej jinej program nevidim,,v těch codecích co označuju ,taky neni .Každej děláme asi něco jinýho.. plac
Honza
Uživatel s BANem
Status: Offline


Příspěvky: 2649
Založen: 18.6.2007


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Čer 15, 2008 11:40    Předmět: Citovat

Takže co je vlastně za problém? Very Happy
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Čer 15, 2008 16:36    Předmět: Citovat

problém je to,že nemužu sehnat CMP přehrávač.Má být u codecu K-lite na stahuj.cz Ať dělám co dělám ,žádnej CMP se mi nestahuje .Scodecama je tam Media player clasic.Podle všeho to vypadá ,že jsem jedinej ,kdo to dělá blbě nevim
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Čer 15, 2008 17:46    Předmět: Citovat

mno, to sme se blbě pochopili:DVery Happy CMP, já to zplet, je top MPC, ono je to to Media Player Classic.. já sem se splet od WMP:DVery Happy tak sry, ta ikona na ploše je on..
olcit
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 17
Založen: 11.6.2008
Bydliště: praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Čer 16, 2008 17:18    Předmět: Citovat

to je hrůza,,,já zešedivim...nejhorší je,že on existuje i cmplayer.To mě zmátlo
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Čer 16, 2008 17:58    Předmět: Citovat

tak sry, to se občas stane.. a to tě nenapado zkusti toho MPC?? musíš se taky trochu snažit sám.. Wink
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Zvuk a hudební software Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Odeslat rychlou odpověď:
Uživatel: 


 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory.
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory.

Příbuzná témata
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! WMPlayer 10-samovolný restart (*VYŘEŠ... netolda Operační systém Windows 10/8/7/Vista/XP 5 čt Črc 26, 2007 9:15 Zobrazit poslední příspěvek