PCPoradenství.cz
Jste přihlášen jako: Neregistrovaný | Přihlášení

Nejste přihlášen. Nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat!


Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Hardware
Jdi na stránku 1, 2  Další

Graficka Karta BSOD

matko2075
Anonymní







PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 16:01    Předmět: Graficka Karta BSOD Citovat

Zdravim momentalne mam v PC GTX 770 2GB uz pred dvoma rokmi som zacal pocitovat ako mo hadze BSOD, pasy cez obrazovku a v hrach namiesto grafiky boli cierne textury ktore nasledne sposobily BSOD.Takto mi to robilo az do dnes, no dnes mi hodilo BSOD(sekla hra) a PC sa vypol a nesiel zapnut.Po hodine asi ked grafika vychladla som PC zapol a ak nabehla plocha mi hodilo BSOD prikladam aj foto da sa z toho nieco vycitat?Predtym mi vzdy hadzalo BSOD s kodom 116.Takze najskor uz grafika svoje odsluzila a treba kupit novu?Vedeli by ste poradit aku rozmyslam nad GTX 1060 6GB GAMING.Moje ostatne komponenty:

Matičná doska - Asus P6T SE, Procesor Intel i7 - 4 jadro 2,67MGh (možnosť pretaktovať)+ prídavný aktívny chladič Inter Cooler , Grafická karta: GeForce GTX 770 (Neviem či 2 alebo 4GB keď si dám do spustiť ukazuje mi tam 4000MB ale pri kúpe bolo 2GB) DDR5 256bit, RAM 8Gb (Corsair XMS3 (Kit 4x2GB) 1600MHz DDR3, CL9 (9-9-9-24)) , HDD: 500 GB SATA. ZDROJ EVGA 600B 600W.
Dakujem. Sad Sad Sad
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 17:44    Předmět: Citovat

Tohle je naprd stáhni toto a výpis hoď pak sem.

https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
matko2075
Anonymní







PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 18:47    Předmět: Citovat

Pc mi uz ani nejde zapnut, ale predtym ako mi robilo BSOD s restartom tak som to sem odosielal a bolo mi povedane ze asi grafika.Len teraz uz PC ani zapnut nejde tak asi ozaj klakla?
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 19:24    Předmět: Citovat

Nejde zapnout Pc tak to není tou GPU bo můžeš dát na tu integrovanou (tu dedikovanou vyndej) zkusit a i bez GPU ten Pc musí naject,takže buďto v háji zdroj nebo MB,zdroj můžeš zkusit jinej jestli máš.
matko2075
Anonymní







PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 19:52    Předmět: Citovat

Zdroj mam novy ten 600W a PC mi nabehol ale potom ako naskocila plocha a do par min hodilo tuto BSOD pravdepodobne moc zatazilo grafiku.
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 20:03    Předmět: Citovat

Ten zdroj není žádnej zázrak a ta GPU je pažravá mám jí taky.Zkusil si to zprovoznit na tý IGP?
cLickY
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 63
Založen: 27.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 20:03    Předmět: Citovat

Nasiel som topic kde som to uz riesil: http://www.pcporadenstvi.cz/fo.....hp?t=14109 .Tak snad to pomoze k rieseniu?Len ja neviem ci mam v PC integrovanu kartu, kedze som na zakladnej doske neobjavil ziadny konektor pred vstup monitora. P.S. pisem z prihlaseneho uctu kedze som zistil heslo.
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 20:12    Předmět: Citovat

Aha tak nic stará vykopávka tak to nebude mít nejspíš IGP,jedině si půjčit někde jinou nebo jinej zdroj,že je novej nic neznamená i ten může bejt vadnej...

V tom topicu mě ta GPU jela normálně akorát jsem jí musel podtaktovat jinak padali hry a jedu na ní doteď,jestli to vyřešil tazatel to nevím ,ale jemu prokazatelně blbla GPU což u tebe nevíš pokud neotestuješ...
cLickY
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 63
Založen: 27.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 20:21    Předmět: Citovat

Lenze mne toto robilo aj zo starym zdrojom,tak som mal pozicany a robilo to aj s tym pozicanym, ale aj cez to vsetko som kupil novy ze to pomoze no bezvyznamne.Predtym mi to hadzalo stale BSOD s kodom #116 to by mala byt grafika nie?A pri spusteni novsej hry automaticky seknutie obrazu a nahly restart.Az do dnes ked neprisiel restart ale PC len hucal a nenaskocil az po cca hosinu naskocil a to len na plochu a potom hodilo tuto chybu.Tak risknut a kupit tu novu grafiku?
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 20:43    Předmět: Citovat

Tak jinak píšeš že už Pc nezapneš,tak vyndej tu GPU a zkus to bez ní jestli se to spustí,může bejt vadná i MB,jako dneska kupovat GPU o ničem,extrémě předražený a nejsou stejně k mání,jedině koupit nějakou do litru aby ti zatím Pc jel kdyby to bylo tou GPU....
cLickY
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 63
Založen: 27.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 20:55    Předmět: Citovat

Tak ale ked vytiahnem GPU ako to skusim bez nej ked nemam kam zapojit vstup na monitor?
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 21:10    Předmět: Citovat

Obraz nezkusíš nijak ovšem Pc se normálně zapne i bez GPU ,nech ho jenom ject chvilku bez obrazu jestli to hodí modrou smrt a restart uvidíš .....
cLickY
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 63
Založen: 27.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 21:21    Předmět: Citovat

Lenze ja ked ho zapinam teraz tak on bezi PC normalne ani da nerestartne len absolutne nic na obrazovke neskoci stale je ako kebyze je vypnuta ale PC bezi normalne.Inal este mi pride.taka vec divna ze kazdu jednu hru ktoru som si nainstalpval a zapol a automaticky sa jej nastavily ine graficke detaily ako minimum tak mi stale hadzalo BSOD az pokial som priamo cez subor nenastavil najnozsie detaily.Takisto grafika co sa tyka v hre ako dalekp treba vidieg do dialky som musel mat tiez na minimum lebo hodilo BSOD.
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 21:26    Předmět: Citovat

BSOD pokaď nehodíš výpis tak to ti neřeknu nic,tam ti to vypíše chybu.Pokud jede tak si kup nejlevnější GPU aby ti komp alspoň jel,herní jsou teď o ničem nebo se i někomu doma válí starý vykopávky karty tak na zkoužku,jinak na stejný úrovni je dneska GTX1050Ti ale už by to chtělo GTX1060 6GB jenže ty jsou teď napálený o dva litry a stejně nejsou v obchodech moc.
cLickY
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 63
Založen: 27.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 22:53    Předmět: Citovat

Tu je screen z BSOD vieweru: https://postimg.org/image/j2hob2a9h/ .Sice starsi ale stale ta ista nevyriesena chyba Know don´t Know don´t Know don´t
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Bře 03, 2018 23:50    Předmět: Citovat

Neměl si náhodou před ní GPU od AMD tohle vypadá na to že si neodinstaloval ovladače a drbe se to tam....(tohle ukazuje na nějakou chybu ovladačů) Jestli se dostaneš do BIOSU s tou GPU tak bych zkusil přeinstalovat OS ,ovšem si psal že se vůbec nespustil tak těžko říct tohle by rozdrbanej OS a ovladače zase neudělali to by ses do BIOSu dostal normálně,jako může bejt i vadná ta GPU to prostě nezjistíš pokud netestneš jinou,jenže je to i stará MB tak se klidně může drbat i něco tam slot PCI-E apod,doufám žes na to nenacpal W10...
cLickY
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 63
Založen: 27.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Bře 04, 2018 1:07    Předmět: Citovat

Nie predtym nebola od AMD.Mam windows 7.Robilo mi to aj potom co som preinstaloval windows aj pred aj po stale to iste.Takzw ovladace asi vylucit.Nebudem asi spekulovat a kupim GPU novu hned hernu tak ci tak jej treba upgrade.Ktoru by si mi doporucil?Najlepsie bazarovka so zarukou rozmyslam nad GTX 1060 6GB Gaming len teraz su ceny strasne vysoko alebo aspon vykonovo jej podobnu?Budget mam do 300€.
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Bře 04, 2018 10:05    Předmět: Citovat

No výkonem je GTX770 plus mínus jako GTX1050Ti ,ale když už tak ta GTX 1060 6GB nejlepší volba,ovšem ten CPU na dnešek už taky nic moc takže by i ta GTX1050Ti stačila nějaká nereferenční MSI,Asus.Tu GPU zkus někomu půjčit ať ti jí testne v kompu,jak jsem psal může to bejt i MB klidně když zdroj si zkoušel jinej.Jenom tip jelikož je stará ta MB tak tam vyměň CMOS baterku,měl jsem tu prkna kde to vybitá baterie úplně rozjebala že nenabíhal ani obraz....

https://www.youtube.com/watch?v=smMYaJ4PRYo




https://www.alza.sk/asus-dual-gtx1060-o6g-d4532186.htm


https://www.alza.sk/asus-cerberus-geforce-gtx-1050ti-a4g-d5259912.htm
cLickY
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 63
Založen: 27.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Bře 04, 2018 12:43    Předmět: Citovat

A treba kupovat grafiku aj podla nejakehi oznacena napr. slotu aby mi vosla do zakladovky ci vsetko je rovnake?Popr. Ak to nepomoze vymenim aj MB s CPU.
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Bře 04, 2018 17:37    Předmět: Citovat

Máš už teď novou PCI-E slot tak tam dáš jakoukoliv,ovšem mám takovej dojem že nový GPU jedou jenom pod UEFI BIOSem takže ti taky nemusí funguvat na starým HW,to se optej prodejce raději....
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Hardware Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Odeslat rychlou odpověď:
Uživatel: 


 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory.
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory.

Příbuzná témata
Žádné nové příspěvky BSOD kolomlyn Operační systém Windows 10/8/7/Vista/XP 0 út Úno 27, 2018 22:40 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky grafická karta -kod chyby 43 ....jen ... Pepino777 Hardware 3 st Úno 07, 2018 16:07 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky grafická karta -kod chyby 43 ....jen ... Pepino777 Hardware 0 st Úno 07, 2018 16:06 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Zvukova karta nebo?... KuRRi Hardware 0 so Úno 03, 2018 0:48 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Lepší grafická karta? Pavel Lobluš Hardware 1 po Lis 20, 2017 18:13 Zobrazit poslední příspěvek