PCPoradenství.cz
Jste přihlášen jako: Neregistrovaný | Přihlášení

Nejste přihlášen. Nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat!


Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Nákupní/prodejní poradenství
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Vylepšení pc

jurajicek
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 79
Založen: 4.5.2008


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: út Črc 04, 2017 21:10    Předmět: Citovat

Tomáš Bohuněk napsal:
OK, RX 570tka je ekvivalent GTX 1060, takže jak jsme psali, nevyužiješ ji naplno, dokud nevylepšíš procesor.
Zdroj teda určitě vyměň, S12-II 520 je nejlepší volba.


tak sem tu zase zdroj jsem koupil ten co jsi me poradi lS12-II 520 grafiku mam Radeon RX 570,mel sem ji na reklamaci kterou me neuznali jako ze zadna reklamace neni,pocitac me zlobi,viz foto jakmile se vypne monitor,zahejbu misi aby nabehl tak se me tam objevi ten krepac a obcas se spusti grafika na plný výkon myslím vetracky asi tak par sekund,po reklamaci me to 10 dni nedelalo tak proto asi ta neuznana reklamace treba jim to take nedelalo ale ted to zase zaclo a nevim si rady



3.jpg
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  3.jpg
 Velikost:  152.14 kB
 Staženo:  91 krát


2 (1).jpg
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  2 (1).jpg
 Velikost:  184.82 kB
 Staženo:  74 krát


2 (2).jpg
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  2 (2).jpg
 Velikost:  157.11 kB
 Staženo:  93 krát

Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: út Črc 04, 2017 21:39    Předmět: Citovat

Ahoj,

pro začátek hoď grafiku do jiného PC a nebo sem jinou. Také bych reinstaloval ovladače.
Pokud grafika dělá tohle po týdnu používání, opakuj reklamaci.
jurajicek
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 79
Založen: 4.5.2008


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: út Črc 04, 2017 22:18    Předmět: Citovat

Tomáš Bohuněk napsal:
Ahoj,

pro začátek hoď grafiku do jiného PC a nebo sem jinou. Také bych reinstaloval ovladače.
Pokud grafika dělá tohle po týdnu používání, opakuj reklamaci.


zkusim reinstal ovladacu,predtim jsem mel grafiku a nedelalo to na ni ani jednou zaclo to az pri tehle grafice tak uvidime zase budu muset cekat mesic nez to poslou z5 ale tak drahou grafiku aby nebyla v poradku tak to budu posilat na reklamaci a poslu jim i to foto co mam at to vidi
jurajicek
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 79
Založen: 4.5.2008


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: st Črc 05, 2017 16:30    Předmět: Citovat

jurajicek napsal:
Tomáš Bohuněk napsal:
Ahoj,

pro začátek hoď grafiku do jiného PC a nebo sem jinou. Také bych reinstaloval ovladače.
Pokud grafika dělá tohle po týdnu používání, opakuj reklamaci.


zkusim reinstal ovladacu,predtim jsem mel grafiku a nedelalo to na ni ani jednou zaclo to az pri tehle grafice tak uvidime zase budu muset cekat mesic nez to poslou z5 ale tak drahou grafiku aby nebyla v poradku tak to budu posilat na reklamaci a poslu jim i to foto co mam at to vidi


tak sem dal reinstalaci ovladacu a nepomohlo to,jen jsem prisel jeste na neco kdyz mam otevrený prohlizec a mam ho zminimalizovaný na liště tak to neudela ten krepac jinak grafiku jinou nemam a pc kde to zkusit taky ne no.
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: čt Črc 06, 2017 22:22    Předmět: Citovat

Však grafiku ze starého nevylepšeného PC?
Známí nějaké PC nemají?
jurajicek
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 79
Založen: 4.5.2008


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: pá Črc 07, 2017 7:57    Předmět: Citovat

Tomáš Bohuněk napsal:
Však grafiku ze starého nevylepšeného PC?
Známí nějaké PC nemají?


tak vcera to celý den nic neudelalo to je divný no,to se pak nedivim ze nenasli tu zavadu na reklamaci
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Črc 08, 2017 17:16    Předmět: Citovat

Vyměnil bych kabel od GPU zapojit jinam,zkusil bych jiný ovladače nejnovější nemusí bejt nejlepší.Otestuj tu GPU v 3D Marku a FurMarku.....
jurajicek
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 79
Založen: 4.5.2008


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Črc 24, 2017 19:25    Předmět: Citovat

Tomáš Bohuněk napsal:
Však grafiku ze starého nevylepšeného PC?
Známí nějaké PC nemají?


Zdravim,tak vás prosím o radu,jaký ssd disk koupit asi tak 250 gb myslim ale zase aby nebyl drahý ale dobrý,chtěl bych ještě vynaložit jednu investici na ssd disk tak mě poradte vždy jste radili dobře,grafika zatím drží je to divné,příští rok bych asi koupil procesor uvidíme.grafika nová,zdroj nový ted ssd.

co třeba toto.


https://pevne-disky.heureka.cz/kingston-ssdnow-v300-240gb-2_5-sataiii-sv300s37a-240g/
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Črc 24, 2017 19:38    Předmět: Citovat

https://www.czc.cz/crucial-mx300-275gb/195961/produkt
jurajicek
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 79
Založen: 4.5.2008


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Črc 24, 2017 20:18    Předmět: Citovat

Stiletos napsal:
https://www.czc.cz/crucial-mx300-275gb/195961/produkt


no hezký já myslel tak do 2000 kč
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Črc 24, 2017 21:49    Předmět: Citovat

citace:
no hezký já myslel tak do 2000 kč


No to já nevím co sis myslel,ale postnul si SSD za 2400 takže bych si už ty dvě kila připlatil za kvalitnější SSD,pokud teda nehodláš kupovat v těch noname obchodech buhvíjaký kvality a o SSD se dá říct to samý.


http://diit.cz/clanek/pomaly-kingston-ssdnow-v300
jurajicek
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 79
Založen: 4.5.2008


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: út Črc 25, 2017 18:16    Předmět: Citovat

Stiletos napsal:
https://www.czc.cz/crucial-mx300-275gb/195961/produkt



Ještě se chci zeptat když mám ostatní disky sata II pujde mě do pc tento co má sata III,jen abych ho nekoupil a pak to neslo dekuji.
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 879
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: út Črc 25, 2017 18:41    Předmět: Citovat

MB má 6x SATA III a to je zpětně kompatibilní s SATA II a SATA I. Rozdíl je v rychosti přenosu což je u HDD jedno u SSD už to smysl má.


1 - SATA 1,5 Gb/s
2 - SATA 3 Gb/s
3 - SATA 6 Gb/s
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18287
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Črc 31, 2017 13:21    Předmět: Citovat

Já bych rozhodně nekupoval nic jiného, než Samsung 850 EVO. Mám tu různé disky od Kingstonu, Crucialu? AData, Hynixu... všechny postupně zpomalily, zlenivěly.. Ale Samsungy prostě drží a jsou nejlepší, přestože zdaleka nejsou nejdražší.
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Nákupní/prodejní poradenství Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Odeslat rychlou odpověď:
Uživatel: 


 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory.
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory.

Příbuzná témata
Žádné nové příspěvky vylepšení starého PC husky68 Nákupní/prodejní poradenství 8 ne Kvě 19, 2013 14:01 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky vylepšení T.Panyrek PC Tuning/Modding 1 ne Led 20, 2013 15:48 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky vylepšení notebooku preda280 Hardware 5 so Zář 15, 2012 18:28 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Vylepšení počítače energeticpanda5 PC Tuning/Modding 5 po Črc 02, 2012 19:15 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Vylepšení pc Kamos1804 PC Tuning/Modding 1 po Kvě 07, 2012 22:00 Zobrazit poslední příspěvek