PCPoradenství.cz
Jste přihlášen jako: Neregistrovaný | Přihlášení

Nejste přihlášen. Nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat!


Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Zvuk a hudební software

nejde zvuk

tonenimozny
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 82
Založen: 17.9.2010


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: út Lis 10, 2015 21:03    Předmět: nejde zvuk Citovat

Prosím o radu, mám notebook Lenovo ThinkPad x 200s (OS Win 7) a nejde mi zvuk z reproduktorů. Ze sluchátek však ano. Napadá někoho řešení? Díky za odpověď.
Patyjon
Anonymní







PříspěvekZaslal: st Lis 11, 2015 8:11    Předmět: Citovat

Ahoj,

mrkni na tohle video jestli ti náhodou nepomůže...

https://support.lenovo.com/us/en/videos/ht051307
tonenimozny
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 82
Založen: 17.9.2010


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Lis 16, 2015 4:49    Předmět: Citovat

To mi bohužel nepomohlo, reproduktory mám podle všeho zapnuté...
Darkmor
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 58
Založen: 1.2.2014


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: st Lis 18, 2015 11:46    Předmět: Citovat

Nejde zvuk i kdyz mas odpojene sluchatka..?
tonenimozny
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 82
Založen: 17.9.2010


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: čt Lis 19, 2015 12:02    Předmět: Citovat

ano, z reproduktorů nevychází nic. když sluchátka zapojím, tak v nich zvuk je.
Darkmor
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 58
Založen: 1.2.2014


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: čt Lis 19, 2015 18:56    Předmět: Citovat

tonenimozny napsal:
To mi bohužel nepomohlo, reproduktory mám podle všeho zapnuté...

...externí reproduktory? nevim
Darkmor
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 58
Založen: 1.2.2014


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: pá Lis 20, 2015 9:41    Předmět: Citovat

1.a)b)

2. Kliknete levým tlačítkem myši na ikonu zvuku „Hlasitosti“. Má vzhled reproduktoru. > kliknout na „Směšovač“:
a)
b)

3. Kliknete pravým tlačítkem myši na ikonu zvuku Hlasitosti > zobrazí se dialogové okno > kliknout na „zařízení pro přehrávání“ > zobrazí se okno „Zvuk“:

Najeďte myší na ikonu zobrazující reproduktor > dvojí kliknutí levým tlačítkem myši > otevře se okno „Reproduktory – vlastnosti“ > najeďte myší na „Využití zařízení“- dole > rozbalit lištu:

Z nabídky zvolte „Nepoužívat toto zařízení (zakázat)“:

Dole - klik na "Použít" a na "OK" > restartujte Váš počítač.
Po restartu zopakujte výše uvedený postup v tomto bodě . Pozor!!! V rozbalovací liště zvolte „Používat toto zařízení (povolit) > klik na "Použít" a na "OK" > restartujte Váš počítač.

4. Zvuková karta, podobně jako ostatní zařízení, potřebuje ke svému řádnému fungování ovladače. Ověřte, že není problém právě zde. Klikněte pravým tlačítkem myši na „Tento počítač“, zvolte „Vlastnosti“ > „Správce zařízení“ :

Ve funkčním stavu by vše mělo být jako na obrázku - je přítomná položka „Řadiče zvuku, videa a her“ a je sbalená. Pokud tomu tak není a například je pod touto rozbalenou položkou některý řádek označený otazníkem nebo vykřičníkem, bude zapotřebí ovladač přeinstalovat, nebo nainstalovat . Jedná se o individuální záležitost, a pokud jste podobný úkon dříve neprováděli, přenechejte záležitost zkušenějšímu uživateli.
tonenimozny
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 82
Založen: 17.9.2010


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Lis 21, 2015 2:56    Předmět: Citovat

bihužel nic z toho nezabírá
Darkmor
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 58
Založen: 1.2.2014


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: so Lis 21, 2015 20:30    Předmět: Citovat

Zvolte Start  ›  Spustit, napište a potvrďte "services.msc". Dole v seznamu naleznete Zvuk systému Windows. Klikněte na službu pravým tlačítkem myši a pokud je v nabídce první volba Spustit aktivní, vyberte ji. Mohla by to být příčina problému...
tonenimozny
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 82
Založen: 17.9.2010


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: pá Lis 27, 2015 1:36    Předmět: Citovat

Bohužel, "spustit" aktivní není...
Darkmor
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 58
Založen: 1.2.2014


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: pá Lis 27, 2015 18:11    Předmět: Citovat

Mohu doporučit:
a) přeinstalace systému Windows
b) poslat notebook do servisu
Jarda-For
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 108
Založen: 12.10.2011
Bydliště: PRAHA


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: ne Úno 05, 2017 22:23    Předmět: Citovat

Bohužel při jakékoliv trochu větší aktualizaci Windows 10.
Jsou potřeba NOVÉ - novější ovladače, pro: zvuk, LAN a Grafickou kartu !!!
Tak zkus nainstalovat tyto dva ovladače a pak napiš.

[url]https://www.ulozto.cz/!74SoSEqlB8uQ/realtek-high-definition-audio-2-80-64bit-windows-7-8-10-zip[/url]

[url]https://ulozto.cz/!fBN28n3vpDif/realtek-lan-win10-zip[/url]
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Zvuk a hudební software Strana 1 z 1

Odeslat rychlou odpověď:
Uživatel: 


 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory.
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory.

Příbuzná témata
Žádné nové příspěvky Nejde mi spustit zapás ve Fifa 18 Olaff1234 Hry 0 po Říj 09, 2017 12:11 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Nejde zapnout pc Adys Hardware 2 út Zář 26, 2017 18:33 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky nejde se připojit k USB harddisku jikuku Periferie 3 pá Dub 14, 2017 19:27 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Router, nejde se přihlásit do Routeru... Morty Administrace sítě 1 po Úno 27, 2017 18:55 Zobrazit poslední příspěvek
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Zvuk pozadu - (*VYŘEŠENO*) Ennie Hardware 9 po Úno 27, 2017 14:30 Zobrazit poslední příspěvek