Zvukové schema nereaguje na nastavení ve win7

Prosím poraďte, ať nastavím jaké koli schema zvuku a zadám do něj mojí písnišku při přihlášení k Windows, tak si počítač stále mele svou a při startu win přehrává hrozný zvuk, který není nikde nastavený. Při vypnutí PC mi to druhou mojí písničku zahraje správně. Asi by to chtělo někde nastavit pořadí jednotlivých funkcí při startu, ale já nevím kde. Prosím poraďte
Děkuji, Kříž

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Na tenhle "problém" jsem narazil taky a spočívá v tom, že při spouštění se přehrává jiný zvuk. Počítám, že nemáš zaheslovaný účet, tj nejprve se ovze zvuk spuštění Windows, ale zvuk přihlášení (který máš nastavený na svůj) se už nestíhá přehrát. To se teprve stane, pokud dojde ke spuštění systému a zůstane u logovací obrazovky, kde se teprve přihlásíš a pak se ozve správný zvuk. Případně si to zkus - pokud se odhlásíš a přihlásíš, přehrají se správné zvuky. Ovšem problém je v tom, že jsem nenašel v systému možnost nastavit zvuk při spouštění, pouze ten při přihlašování. To by se muselo asi nějakým tvrdším zásahem do systému/registru, a to jsem nijak nezkoumal..

Obrázek uživatele medvidek180

Děkuji, zkusil bych to, ale nevím, jak se odhlásit. Já účty nepoužívám, vysloveně jsem to nechtěl, aby mi počítač najel na jedno spuštění, ale jak to zkusit???
Děkuji Kříž

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ve START jak je vypnout, tak hned vedle je šipka, pod kterou je odhlásit uživatele.
Jinak toto by mohlo pomoci http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprogeneral/thread/3...

Obrázek uživatele medvidek180

:-) Já moc Anglicky neumím, co tam píšou.???? :shock:
Moc děkuji
Kříž

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zkopíruji to z překladače:
OKfollow této

vyberte zvukový soubor dle Vašeho výběru a ujistěte se, že jej převést do wave souboru nejen wav

přejmenovat 5080, pokud používáte anglickou verzi Windows 7 usa jazyk, takže vaše audio soubor by měl být 5080.wave. (Nečiní Váš WAVE souboru více než 330 kb, jak jsem si jistý, jak velký to může být)

kopie (imageres.dll) souboru najdete tuto c/windows/system32 a uložte na plochu také kopie a umístěte jej na bezpečném místě, jen v případě,-věci nejdou pro vás to pravé.

stáhnout XN Resource Editor Open imageres.dll soubor v editoru zdrojů XN, které jste uložili do svého počítače najít složku, která čte vlny a rozbalte ho pod ní je soubor s názvem 5080, který rozšíří a klikněte pravým tlačítkem myši odstranit zdroj na soubor s názvem Angličtina ( Spojené státy americké)

vyberte zdroj v XN Resource Editor a vyberte importovat uživatelské zdroj najít soubor s názvem 5080 jsme se a uložte a ukončete nyní nahradit imageres.dll soubor, který jste do c/windows/system32 a vaše dobré jít restartovat těšit. Zkoušel jsem jiné způsoby, a to není práce pro mě prostě hrál asi s věcmi, a to je to, co pracoval pro mě

Musíš to udělat v nouzovém režimu nebo POKUD JSTE dual boot systém Windows XP to bude dělat věci jednoduše
Také se ujistěte, un zkontrolujte Zahrajte Windows spustit zvuk, než se pokusíte změnit ....

a tady další podobný postup, ani jedno jsem nezkoušel, ale je to prý funkční. Kdyby byl problém, probereme to bod pobodu.

Nemyslím si, že můžete změnit zvuk z Ovládacích panelů, ale existují způsoby, jak lze použít [Používejte na vlastní nebezpečí]

1) Pro dosažení nejlepších výsledků, boot z Windows 7 a do alternativní OS, jako jsou XP. (To je za předpokladu, že si dual boot).

2) Vyhledejte soubor "imageres.dll" ve složce System32 operačního systému Vista. Například, C: \ Windows \ System32 \ imageres.dll. Zkopírujte tento soubor do jiného umístění, tj. ploše.

3) Stáhnout ResHacker.

4) Otevřete ResHacker. Otevřete soubor v imageres.dll ResHacker.

5) Najděte složku, která čte "WAVE" a rozšířit všechno pod tím.

6) Klikněte pravým tlačítkem myši 1033 (to by mohlo mít jiný název v závislosti na locale), a klepněte na tlačítko Nahradit zdrojů. Klepněte na tlačítko "Otevřít soubor s novým zdrojem", a najít wave souboru, který chcete nahradit. Až budete hotovi, v části Typ prostředku, typu "WAVE", v typu Název zdroje "5051", a podle zdroje typu jazyk "1033" (nebo cokoliv číslo máte). Jakmile budete hotovi, klepněte na tlačítko Nahradit.

7) Klepněte na nabídku Soubor, klepněte na tlačítko Uložit. Nyní můžete tento soubor zkopírovat do složky System32 Vista.

Udržujte imageres_original.dll soubor ResHack zanechal v případě, že chcete vrátit zpět k původnímu zvuku.

8) Možná jste si nějaké oprávnění problémy při výměně starého souboru, pokud máte linux live cd šikovný, zkopírujte nové dll na flash disk a bota z ní a nahradit soubor.

Obrázek uživatele medvidek180

:)) Když se odhlásím a zase přihlásím, tak mi to hraje správně, ale stejně pod tím lezou ty jejich hrozný vzdechy, který nevím, kde jsou zadaný. Asi by pomohlo, kdybych zřídil dva uživatele a při startu to znovu odkliknul, ale to nechci.
K.

Obrázek uživatele medvidek180

:(
Já si to raděj zkopíroval do Worldu, ale je to tak málo srozumitelné a tak složité, že raděj od toho dál. To zavání tím, že si kvůli jednomu zvuku (který má něco přes 1M ) zlikviduji notebook.
Michal K.

Obrázek uživatele Michal Čížek

To ano, je to trochu krkolomné, vesměs tam jde jen o změnu v knihovně imageres.dll.

Obrázek uživatele medvidek180

tak to raděj uzavřem a zkusíme to vypínání PC a kódováni outlook v jiných sekcích
M.K.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.