repro + sluchátka

zdravím všechny!
nenašel jsem zde podobný dotaz a tak kohokoli prosím o radu, jak to nejlépe udělat, abych nemusel lézt pod stůl kdykoliv potřebuji přepnout z repráků na sluchátka či naopak - existuje nějaký řekněme "audio přepínač?" děkuji předem všem, kteří poradí...
Milosh

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Koupit druohu zvukovku. Ten program bude používat tuhle a tenhle zase tamtu. Tak to mám třeba já. Nebo ano, existují i jack rozdvojky/přepínače, ale jejich kvalita je použitelná tak na ozvušení ppt prezentací.

Obrázek uživatele mil.osh

díky moc za odpověď. Přesto bych ještě chtěl zkusit jinou cestu, našel jsem něco takového :

http://www.alza.cz/ctecka-karet-premiumcord-3-5-usb-2-0-d249580.htm

má s tím někdo prosím zkušenost? Vypne se zvuk v reprácích po zasunutí sluchátek (stejně jako třeba u věže nebo tv) ?

opět děkuji i za případnou další radu. Milosh

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Obvykle mívají PC bedny tyhle výstupy. Podporovat je ale musí i základní deska. Pokud je podporuje, obvykle dojde k vypnutí repráků (zadných výstupů). Kvalita tohoto je ale stejně mizerná, jako kvalita takových fyzických přepínačů, takže pokud chceš ve sluchátkách poslouchat hudbu, anebo ozvučení "dobrého filmu", není to ta pravá volba.

Obrázek uživatele mil.osh

mám Labtec 2+1, tam výstupy nejsou. pokud si tedy pořídím druhou zvukovku = v jedné budou bedny, v druhé sluchátka - jak to potom funguje? bedny vypnu, ale opačně? jde mi o to aby nejely sluchátka zároveň s bednama...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Já obvykle na skype atp používám sluchátka a na hry a filmy zase repráky, takže si v programu nastavím výchozí zvukovku. Pokud chceš používat obojí, jde to udělat tak, že si, jako já k notebooku, koupíš Creative X-Fi Go! a za normálních podmínek pojedeš na repra, a když připojíš tuhle se sluchátkama do USB, automaticky se nastaví (ve Win 7 určitě) na výchozí a vše pojede z ní až do odpojení. Moc dobrá zvukovka by the way. :-) USB snad zpředu připojit můžeš, doufám :))

Obrázek uživatele mil.osh

díky moc, tohle je zatím asi nejblíž tomu co potřebuji
(zapojením sluchátek zepředu odpojit bedny)
jen ta cena řešení je trochu vyšší :-).
pokud neobjevím něco levnějšího, půjdu do toho.

takže Tome ještě jednou díky. Milosh

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ono nad tím pak budeš přemýšlet s jiným dilematem, až zjistíš, že tahle zvukovka je podstatně lepší, než ta, co máš v počítači, a že po připojení lepších sluchátek k ní objevíš v hudbě nové hudební nástroje atd :)) A pak na ni budeš chtít dávat i repráky :))
Je to velmi dobrá zvukovka a za ty peníze sakra stojí. Existují samozřejmě i lenvnější, pokud nehledáš kvalitní zvuk. Existuje i slabší verze Play! této zvukovky za asi polovinu, ale ta je poměrně silně ořezaná vzhledem ke kvalitě, i když je stále znatelně lepší, jak integrovaná řešení. Záleží tedy na tom, co chceš a co ošekáváš.
Pokud jde o třeba online komunikaci, kooperaci v multiplayeru, lepší zvukovka velice vylepší tvé schopnosti být slyšet na horším mikrofonu, atd..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.