reason 4

Dobrý den,zajímalo by mě,jestli lze nějakým způsobem v Reasonu 4 zaznamenat zvuk pomoci klávesnice počítače,tak jako to lze ve F.L.-sytrus...myslím tím,jestli lze hrát na klávesnici počítače a zvuk se v reálném čase bude zaznamenávat do klaviatury,jako kdybych hrál na midi klávesy..fruity loops to má vyřešené sytrusem,já se ale orientuju spíše na reason 4..prozatím ho kombinuju s Absynthem,u kterého hraju na klávesnici počítače jako na klavír a nahrávku ve vaw dosazuji do nn19 v reasonu...pokud to nejde,neexistují nějaké softwarové midi klávesy,pomocí kterých bych hrál na poč. klávesnici,a ty bych mohl připojit k reasonu?děkuji,pěkný den

Obrázek uživatele TheALuminium
[32956] reason 4

Zkuste tento prográmek http://www.slunecnice.cz/sw/reason-midi-board/ ... mě se jej bohužel nepovedlo rozchodit tak, aby fungoval správně, ale je také pravda, že jsem se tím moc nezabýval :-)

Obrázek uživatele chomin
[32957] reason 4

pozor, Sytrus je syntezator ve Fruity Loops. pres obycejnou klavesnici tam muzete hrat diky emulaci, ktera se da vypnout nebo zapnout vedle "casomiry" a dalsich ruznych nastaveni..
dnes jsem mel moznost si nainstalovat Reasona, tak jsem hned vyzkousel ten Reason MIDI Board a fungovalo mi to v pohode..

znam i nektere VST pluginy, ktere tenhle typ emulace umi (v podstate jsou pro to stvoreny), ale nejsou to freeware, takze se mi sem z moralniho hlediska nechce davat par linku na jejich stahnuti... :-( bohuzel

zkuste tip od ALuminia :-)

Obrázek uživatele dareback
[32958] reason 4

Reason umí i VST?

Obrázek uživatele chomin
[32959] reason 4

ne ne, neumi. videl jsem sice nejake updaty na netu, ale nezkousel jsem je uz jen proto, ze jim neverim a navic pouzivam jiny software na muziku.

VST jsem myslel v pripade, ze by nepomohly Reason MIDI Board a potom by se to muselo prohanet bud pres Fruity Loops, Cubase, Pro Tools, atp. jako ReWire a teprve v tech sekvencerech nahrat VST klavesy..je to ale dost slozity a proto se radeji zamerme na Reason MIDI Board...

podstatny je, stahnout si MIDI Yoke NT 1.75 z http://midiox.com/
az to budete mit stahle, nainstalovane a restartnuty PC, tak si nastavite v Reason MIDI Board MIDI Device na Out to MIDI Yoke a pak v Reasonu: Edit - Preferences - Page: Keyboards and Control surfaces..tam kliknete na Add, v Manufactureru dejte Other a MIDI Input (spodni kolonka) nastavte na ten MIDI Yoke..

snad by to melo jit bezproblemu ;-) :???:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.