Problémy se zvukem

Mám "problém" se zvukem :-) Koupil jsem si Sound Blaster X-Fi Extreme Audio. Operační systém mam Win 7 64 bit, a nemam naistalovaný ovladače pro moji zvukovku a zvuk jde stále. Nevím jestli je mám nainstalovat, protože když jsem je měl, tak mi nepřišlo, že by byl nějaký rozdíl.
Co myslíte? Jak to poznám, prosím poraďte. :-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ty tu zvukovku ve Správci zařízení nemáš, nebo je u ní žlutý vykřičník a i tak je funkční?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Máš namysli jakože ti jede zvuk přes tu integrovanou? ve Win7 se vklidu dá přepínat mezi zvukovkami v ovládacím panelu Zvuk - prostě nastav jako výchozí/výchozí komunikační tu X-Finu a zvuk pojede skrz ní, drivery měj určitě i pro tu integrovanou... Nebo o co ti jde?

Obrázek uživatele husky68

no že prostě není slyšet rozdíl, když tam mam nainstalovaný drivery nebo nemam...to že repráky občas šumí jak sviň dávám za vinu těch filmům, že jsou starší a třebas špatně nahraný

Obrázek uživatele Michal Čížek

Nějak nerozumím co chceš říct, pokud nebudeš mít nainstalovaný ovladač, nemůže zvukovka fungovat, že neni nainstalovaný ovladač, zjistíš, že ve správci zařízení absencí té zvukovky, nebo bude jako neznámé zařízení a u toho žlutej trojuhelník.
Pokud jsi jí tam dal a hraje, tak si widle sami ovladač natáhli.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Win7 uměj hrát přes cokoliv, ale na X-Fi si samy drivery neopatří a bez nich sice karta dělá, co umí, ale není tam konrtolní aplikace, nejsou tam dodatečné funkce atd.. Je to jen zvukovka, která akceleruje zvuk tak jak má a podává tak čistý výstup, jak umí.

Šumící filmy jsou často problém už v jejich samotné stopě - jsou špatně naripované atd.. Šum zvukovka odstranit neumí, ale Crystalizer si docela dobře poradí s nekvalitním a nízkobitovým zvukem, kterému vrátí jeho "zašlý lesk"..

Obrázek uživatele husky68

to mišaček: jo, to já ji tam mám, jen jak jsem psal, přijde mi, jako by tam vůbec nemusela být, že to byla zbytečná investice :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Snažíš se tady vcelku nepochopitelnou cestou říct, že X-Fi podle tebe hraje stejně jako ten integrovaný RealteK?

Obrázek uživatele husky68

přesně tak :-D já jen chtěl aby to bylo pochopitelný a v čem vidim problém :-D :-D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak to máš asi blbé uši, nebo reprodukční zařízení :wink:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.