Přejmenování (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, chtěl bych poradit jak mohu přejmenovat skladby na paměťové kartě v telefonu. Když to přejmenuju klasicky, tak mi to v přehrávači stejně napíše no artist, audio treck či podobnou kravinu. Chtěl bych tam přejmenovat jak alba, autory i názvy skladeb.
Zkoušel jsem to přes knihovnu médií, ale tam přejmenuju jen to co je v PC, ale když přes knihovnu vlezu přímo do telefonu tak možnost upravit tam sice je, ale je zablokovaná.
Existuje jiný způsob jak to obejít, než to přesunout do compu, přejmenovat a šoupnout zpět do mobilu.

Díky za radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nevím, jestli existuje nějaká mobilová aplikace pro editaci ID3 tagů... nejspíš ti nezbude než to dát do kompu... ale tak to máš za 10 minut tak o co jde :)) navíc můžeš použít kdejaký autotagger třeba ve WinAmpu..

Obrázek uživatele Apofis

Tam nejde ani tak o mobilovou aplikaci, když dám režim velkokapacitní paměť, tak se mi to ukáže jako třeba fleška, myslel jsem, že to obejdu tím, že dám paměťovku do čtečky a to samý jako v tom mobilu...

Když sem přetáhl tu muziku do compu a kouknul do knihovny tak tam je vše co mám v PC nejde si najet rovnou na tu složku a tam to přejmenovat a hledat to jednotlivě je na dlouho 4G hudby sou v mobilu a dobrejch 30G v PC dost toho není pojmenovanýho a jediný jak to mám roztříděný jsou složky, ale ty tak knihovna nerozezná.

Prosím o doporučení nějakýho prográmku ve kterým to půjde přejmenovat a uvidí to normálně složky co tam mám abych si mohl danou složku otevřít.

Obrázek uživatele Apofis

Tak sem nakonec stáhl prográmek kterej to vzal MP3tag

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

s MP3Tagem jsem se kdysi mořil a nepomohl mi :)) tobě ano? takže všecko cajk?

Obrázek uživatele Apofis

Jo udělalo to vše co sem potřeboval.