Přehráváni ext.disku

Můžete poradit jakým zařízízením propojit nejlevněji ext.disk(1 TB) s reprobednama(pasívní i aktivní) Soubory MP 3 a Flac

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ničím. S pasivníma bednama vůbec ne a aktivní by museli mít nějaké vstupní zařízení USB, nebo přímo řadič na disky. Takže nejlepší zařízení, abys připojil exterák je PC.

Obrázek uživatele ZecK

Nezapomeň, že pro pasivní bedny vždy musíš mít zesilovač bez ohledu na to, jaký je zdroj signálu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ladik wrote:
Můžete poradit jakým zařízízením propojit nejlevněji ext.disk(1 TB) s reprobednama(pasívní i aktivní) Soubory MP 3 a Flac

Ještě drobná informace ať nevypadám jak pitomec.Doma jsem na muziku plně vybaven. Potřebuji to na odlehlou zahradu,kde si po práci dopřávám rockrelax a semtam pořádám zahradní párty a nechci tahat techniku z domu. Chtel bych poradit jaké multimediální zařízení cenově nenáročné by mi někdon doporučil. Mám jak akt. bedny ,tak i pas.+ zes.

Obrázek uživatele ZecK

Taky jsem tohle řešil. Nechtělo se mi kupovat nic za draho, tak jsem si sehnal starý vyřazený počítač (je to nějaký AMD athlon 1 GHz, 256 MB RAM, 40 GB HDD, grafika taky nějaká hodně stará) a k tomu starý CRT monitor. Zvukovou kartu to má integrovanou na desce. Nainstaloval jsem tam jen dvě věci -> a to operační systém (+ ovladače zvukovky a grafiky) a Winamp. Pak už stačí k tomu jen zapojit zesilovač s bednama a můžu hrát z exteráku nebo z flešky. Nevím, jestli by ti podobné řešení vyhovovalo, ale počítač mám nastálo umístěný ve stodole přikrytý dekama a igelitem (schovávám ho jen na zimu). Až doslouží tak stačí sehnat další (třeba ze škol a podobně).

Jestli máš možnost mít ten pc někde schovaný, tak je to investice za pár korun, podobně by posloužil i starý NTB, který by byl navíc mobilní. Investice minimální - max pár stovek (třeba za nějakou lepší zvukovou kartu).

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

klasický čínský mikrosystém s USB vstupem.. připojíš k němu exterák nebo flashdisk a hraješ si, ale flacy asi ne.. Na to potřebuješ multimediální krabičku za pár tisíc, nebo teda starý počítač..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.