Nejede mi subwoofer

ahoj, mam problem s funkci subwooferu pri poslechu mp3. mam 5.1 soustavu a vse je spravne zapojeno, kdyz to otestuju tak vse funguje, jen kdyz prehravam songy ve wmp 12, nebo iTunes 9, tak zadny basy nejsou. Nevim cim to je protoze treba v prehravaci JetAudio se to s basama prehrava uplne normalne. help pls, nesnesu kdyz mi neco nejde:)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ted sem to zkousel s winampem, taky to nic nedela.... tzn subwoofer mi beha pouze s jetAudiem... pls.help even more

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jakou máš zvukovku? já mám na zvukovce Creative položku "Enable bass redirection" a podtím nastavení Cutoff frekvence (hraniční) a toto musím povolit aby basák "kopal"... do té toby je jakoby vyplý a basy jdou do stereo jacku (zelený) a umí si s tim poradit jen tříkaálvé bedny (nebo stereo mix na vícekanálu).. přes tento redirection přeneseš basy (0Hz až Cutoff) do jacku pro basák (oranžový)..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

mam taky kartu od Creative (SB Audigi 2)... nicmene, mam tedka win7, a ovladace mi k tomu uz vubec nesli nainstalovat... ale potom cos napsal co presne bych tam mel zapnout (Bass redirection, a nasledny nastaveni cutoff) zkusil sem to jeste jednou rozchodit... tak sem to nainstaloval...neslo to, furt hlaskoval ze nedetekuje zarizeni nebo co... tak sem jeste z webu stahnul aktualni ovladac, no nasledne na to zacalo fungovat aspon ovladani repraku(speakers settings) a tam sem nasel to bass redirection... a ted u to funguje :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

strucne, problem byl v ovladacich...
takze sme to vyresili a ja moc dekuju za pomoc... :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nojoo :) nemůžeš provozovat složité zařízení bez ovladačů :) ale divím se, že ti je Win nenašel sám, mě je nahlásil a já si doinstaloval akorát konzoli z CD..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.