Nefunguje zvuk

Mám problém. Při jednom zapnutí počítače mi kompletně vypadl zvuk. Nefunguje u her u videí. Když zapnu mp3 v přehrávači, neodpovídá(u jiných chybové errory). Přesto se mi podařilo v ovladači realtek HD rozjet úspěšně zkoušku zvuku, což je nanejvýš podivné(aspoň vím, že to není hardwarem). Zkoušel jsem reinstalovat zvukový ovladač, přenastavit systémové zvuk v systémovém rozhraní ,nic nefunguje. Mám Windows xp, zvuková kodek alc662, DirectX 9.0C. Předem dík za každou radu.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Mě to jeden čas také takhle blblo, neustále mi padal Průzkumník a přehrávače, vyřešil jsem to přeinstalací systému..

Obrázek uživatele Unr3aL

To jsem už taky udělal, bohužel jsme měl doma jen dávno koupený sp1 na xpéčko a nechce mě to připojit k netu, což je ještě horší. :-)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ta zkouška zvuku je teda dost záhadná.. Nemáš někde nastavené nějaké celkové ztlumení nebo něco takového??

Obrázek uživatele Unr3aL

No po té přeinstalaci systému už zvuk jede, nicméně zase jsem bez netu, takže taky nanic.

Obrázek uživatele Jiří Moos

A co ti to ukazuje? Máš správně nastavený adaptér připojení k místní síti?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[53788] Nejde zvuk

Dobrý den,
prosím o radu, přeinstaloval jsem pc a přestal fungovat zvuk z předního výstupu na sluchátka a i přední vstup pro mikrofon. Zadní vstupy i výstupy fungují bez problémů. Čím to může být? Zvukovku mám Realtek a všechny ovladače jsem nainstaloval z orig. CD a i aktualizoval u všech ovladačů ve spráci a jen u jednoho se mi nepovedl najít nikde žádné ovladače a to pro multimediální zvukový adapter. Může to být tím? Kde najdu na něj ovladače? Zkoušel jsem je hledat z možnosti "aktualizovat ovladače" i přes program Driver Detective a nepomohlo to. Děkuji

Obrázek uživatele Jiří Moos

Může to být ono, je možné, že máš nějakou spešl bednu, která potřebuje speciální ovladače na přední panel, zkus Googlit přímo tvojí bednu nebo zkus Googlit ten multimediální zvukový adaptér - to by mohlo být ono, Googli přesnou verzi, co nejspecifičtěji.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.