>>> Potřebuji pomoc s výběrem SLUCHÁTEK a MYŠI <

Title says all...

Sluchátka by měla sloužit především na hudbu... hraji i hry, ale to už pro mě nejni tak důležitý a pak mám rád hudbu hodně nahlas, tak aby to co nejméně slyšeli lidi okolo mě a zvuk byl přijatelnej - teď mam nějaké od Geniuse, a jsou uzavřený a děsně mě z toho bolí uši + slyším při zesílení strašně špatnej zvuk, tzn že bych asi chtěl radši vyzkoušet něco menšího (viz. odkaz)

Co Říkáte na tyhle sluchátka? A jeden hodně blbej dotaz - půjdou "zastrčit" do pc?

http://www.alza.cz/creative-earphones-ep-630-d61759.htm

Myš - mám něco od Geniuse asi za 110 kč... jediná věc, která mě štve je, že se nějak divně "rozšiřují"a prostě se mi špatně drží...

Slyšel jsem že intellimouse 1.1 je docela dobrá a i cenově přijatelná(prý hlavně na cs 1.6), ale nějak ji už nemohu najít v obchodech, takže pokud o nějaké slušné a levnější víte, dejte vědět - dík za vše.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

U které finanční hranice bychom se měli držet? Myš dobrá herní za 800, sluchátka kolem 1400..

Tyhle Creative shodou náhod mám, hrají docela obstojně, ale je to dobré tak k mobilu nebo k notebooku na cesty, umí skvěle tlumit okolí, ale podání při vyšší hlasitosti je horší. Ono taky co u pšuntů v takovej hlasitosti? To už by trhaly ušní bubínky.. V poslechové hlasitosti hrají velmi pěkně i pro metal, punk, dnb, i když já jsem spíš skrze velmi dobře podanou dance music..

Ke kompu ale počítej, že maj jen metrovej špagát a že ty přední konektory mají mizernou kvalitu, pokud vůbec fungují.. A jakékoliv prodlužovačky s levným kabelem dopadnou ještě hůř a to ani nemluvím o zkreslení vlivem elektromagnetického pole zdroje..
Já mám ke kompu AKG K518DJ a jsou fakt super.. Teda měl jsem je, než jsem se dostal na kolej a zas mohl začít používat repra, takže kdybys je chtěl, jsou jako nový, mám je asi pul roku.. Fakt dobře hrajou :-)

Co do myši mam Logitech MX518 a jinou bych do ruky prostě nevzal..

Obrázek uživatele neif

Tak jsem si trochu projel ty AKG K518DJ... hodíš mi na tebe nějakej kontakt? mail/fb/skype nebo tak, aby jsme se mohli případně nějak domluvit? rozhodnutej ale určitě nejsem:)

jinak víc než 1000 za žádny sluchátka asi nedám no:) jinak co říkáte na staré známé KOSS PORTA PRO? má je sice kde kdo, ale jak je hodnotíte? pořad se podle alzy řadí mezi nejprodávanější..

JINAK JSEM NAŠEL NA AUKRU LIDI CO PRODAVAJÍ monster beats by dr dre.. cena se pohybuje normálně kolem 4000kč a na aukro tak kolem 700kč - nedělám si iluze, jistě se jedná o OEM výrobky (google kdyžtak ví:-)) navíc doba dodání je vyšší než 10 dnů, takže to objednávají z nevím kde.. spíš by mě zajímalo, jestli jste si někdo nějaké OEM sluchátka zakoupil/potom popřípadě kde a hlavně jak jste spokojeni? :-)

jo jinak, pokud můžete doporučit nějaký sluchátka pište taky.. díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Určitě mm ve zdejším profilu uvedeno ICQ i email..

Kossy jsu dost "pro děcka". Mě osobně nesedí na hlavu, ale i tak jsou zvukově vevyvážené - bassují až moc, mizerně tlumí okolí a mají "robustní" konstrukci..

Monster Beaty to jsou právě špunty, které už umí vytrhat ušní bubínky. Nemá smysl mít sluchátka, která zvládnou hlasitost, která se nedá poslouchat a platit za to takový prachy :-) Ale ty EP-630 jsou taková nižší třída..

Co se OEM týče - to znamená, že autor prodal "návod" na výrobu nějaké levné firmě a ta to z pochybných součástek vyrábí.. Nic o výrobě sluchátek neví atd.. Já nechci urážet OEM ani neznámé výrobce, ale li jako v Creative, Sennheiseru, AKG, Sony už docela za ty léta věcí, jak na to.. :-)

Obrázek uživatele neif

Jo, ale právě pokud je tam "OEM", mělo by to znamenat, že kvalita bude ZACHOVÁNA, což je věc o které pochybuji... no nevím, ještě se zkusím poptat jak ty OEM lidi hodnotí, kdyžtak to risknu a uvidím:-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

OEM obvykle znamená, že je to šitózní. Dá se říct, že zdroje Eurocase jsou vlastně OEM vyrobené verze levnějších řad Fortronů. Nesou stejný návrh a design, ale dost rozdílné dílenské zpracování, cenu, ale i rozdílnou kvalitu výstupního proudu :-)

OEM partner dostane návod "jak na to", aby nemusel vymýšlet vlastní, ale zbytek dělá po svém a ze svého levnějšího materiálu, čili výsledné produkty jsou obvykle levnější i o polovinu..

Osobně se OEM vyhýbám velkým obloukem :))

Obrázek uživatele neif

no nevím, ten co je koupil přes ebay a teď prodává na aukru tvrdí, že hrajou fantasticky a nejlíp co kdy měl... no asi tu 500kč risknu nebo co myslíš mám jít radši do těch CREATIVE EP-630?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Obojí budou schopny vytrhat ti uši, ale i EP-630 hrají dost slušně.. Ty druhé jsem nikdy neměl a nemám na ně ani chuť :)) Ale klidně si je zkus..

Obrázek uživatele neif

a kolik by jsi chtěl za ty tvoje?:)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jo to jsem právě přemejšlel.. Kupoval jsem je za 1600 a 1000 je za ně fakt málo :eek: Ony v obchodě taky trochu klesly, ale rozhodně bych nikdy nic nekoupil uplně z nejlevnějšího shopu.. takže 1200 bys byl schopen akceptovat? Jak řikám jsou jako nový, já se o svůj "IT Stuff" starám :-)

Obrázek uživatele neif

Hele spíš ne... ty co mám jsou takhle uzavřený a právě mě z nich bolí dost uši, takže bych měl asi vyzkoušet něco jinýho..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Mě třeba u ostatních sluchátek vadilo, že "nedoláhaly" a mě "utíkaly" bassy ven.. S těmahle se to vyléčilo, ale je fakt, že zase trochu tlačí, ale mají kovový most, který se dá vcelku dobře tvarovat na potřebnou míru "tlačení"..
Doporučil bych ti klasické cirkumiální přes uši - měl jsem skvělé Sennheiser HD438 a hrály úžasně, jenže tlačily nula -> bassy fuč :( Takže když, tak koukni po nich, byly fakt aj bytelný a fakt hrály skvěle..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.