Bezdrátová sluchátka "blbnou" (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, omlouvám se za blbý název tématu, ale nevěděl jsem jak lépe to vystihnout.
Nedávno jsem si koupil sluchátka SoundBlaster Tactic3D Wrath (bezdrátová) a teď mi začal blbnout zvuk. Podle mě je to nějaká chyba v ovladači nebo ve Windows. Připojím USB, zapnu sluchátka a třeba hrají v pohodě. Pustím písničku na youtube a všechno ok, ale pak písničku posunu na jiný čas nebo třeba skončí a začne jiná a zvuk je najednou otřesný (jakoby deformovaný, sluchátka strašně chraptí a nehrají jak mají). Většinou pomůže vyndat a zandat USB vysílač. Nebo třeba pouštím mp3 ze složky v pc - zapnu písničku, všechno v pohodě, posunu na jiný čas a začne to blbnout, jakmile přehrávač zavřu a otevřu znovu tak hrají normálně a tak to jde dokola. Ale třeba ve hře je všechno bez problémů, pokud teda sluchátka hrají normálně ještě než ji zapnu. Už nevím co s tím, na netu jsem nic nenašel, ovladač jsem přeinstaloval... nic. V záruce už bohužel nejsou, jinak bych je samozřejmě poslal na reklamaci. Předem díky za rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,

jakou máš verzi Windows?
Já mám zvukovku Creative X-Fi Go! která ne zrovna funguje s Windows 10, Prostě v pohodě a najednou na sekundu zním jako robot. :) Zvukovka je stará a nekompatibilní s Windows 10. Obávám se že to bude i problém sluchátek (taky je v nich zvukovka a nejspíš dost podobná té mojí)

Obrázek uživatele Hollyster

Mám Windows 10. Sluchátka nejsou zase tak stará, s Windows 10 by měla být kompatibilní, ovladač je podle výrobce pro Windows 10.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Můžeš je vyzkoušet na jiném Windows 10 zařízení? A taky tohle:
https://blogs.msdn.microsoft.com/matthew_van_eerde/2016/09/15/installing...

Obrázek uživatele Hollyster

Zkusil jsem to na jiném notebooku s Windows 10 a blbnou úplně stejně. Zkusil jsem i ten návod z toho odkazu, po jeho instalaci sluchátka fungují normálně, ale nefunguje aplikace od výrobce (uprava zvuku, ekvalizér apod.), takže sluchátka hrají úplně defalutně, což pak postrádá smysl. :)) Každopádně je to tedy asi tím ovladačem. Zítra nebo o víkendu doma zkusím ještě notebook s Windows 7 a ovladač pro win7 a pak dám vědět výsledek.

Obrázek uživatele Hollyster

na Windows 7 jsem to nakonec nezkoušel, nějak jsem se k tomu nedostal. Ale proč píšu, po Creators update fungují zase nomrálně.. :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Dobré vědět. Creators přináší vylepšený ClassII audio driver, tak možná proto.