Zasekaný nootebok

Dobrý den , vcera sem chtel jit na nootebok , jenze kdyz sem ho spustil tak vse nabihalo strasne pomalu , a kdyz sem chtel napr otevrit icq , nebo internet tak se neotevrel vubec ... proste vubec nereagoval tak nevim jestli je to zavirovany , tak sem druhy den spustil nootebok z nouzoveho rezimu a chtel sem spustit antivir , to slo ale kdyz sem chtel spustit kontrolu tak ukazovalo nejakou chybu proste to neslo , tak sem stahl z netu AVG , spustil kontrolu a naslo jen 1 vir a ten sem odstranil a stejne mi to nejde :)

EDIT by TOBiAS: to duplicitní téma mažu
EDIT by TOBiAS: uprav prosím název tématu na něco smysluplnějšího a výstižnějšího

Obrázek uživatele MirekPluskal

Zkuste-Spustit poč.(mačkat před naběhnutím OS klavesu F8)-Poslední známá funkční konfigurace-Projet poč. na viry,spyware,adware-Vyčistit registry.

Obrázek uživatele Eddiiik
[43282] nwm

dal sem F8 , najela mi obrazovka jenze nic neslo spustit a nakonec se mi zobrazila chyba - windows explorer prestal pracovat

Obrázek uživatele MirekPluskal

Napsal jsem postup,jak jednotlivé úkony provést.Po F8 se vám zobrazí obrazovka,potom je třeba vybrat tu konfiguraci,spustit počítač a potom provést další úkony,které tam jsou popsány.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

velmi by pmohlo poskytonout nějaké informace o NTB, systému, posledních akcích, co se na něm prováděly za funkčního stavu..

Obrázek uživatele Eddiiik
[43285] nevim

dal sem F8 , dal sem posledni znama konfigurace , nootebok nabehl ale jak sem psal , nic se nedeje , ikony nereagujou , kdyz chci napr otevrit internet nebo antivirus tak nereaguje , obrazovka trosku zbělá , po chvilce naskočí černá obrazovka a hodí mi to chybu ... něco o zabezbečení , ze brána nemohla byt spustena , a pak skoci chyba s windows explorer (ne internet) ... mam windows vista , v posledni dobe sem snad nic vyznamnyho nedelal (ukladal fotky,psal clanek na internet) a aktualizace , to byla snad posledni funkce . stahoval sem nejakou aktualizaci , ted si nevzpominam ale myslim ze to bylo neco network driver nebo neco podobnyho ...

Obrázek uživatele MirekPluskal

Tak po F8,spustěte nouzový režim a pokud to nepomůže,tak to sice nerad píšu,ale vidím to na reinstal OS.Zkuste ale počkat na vyjádření někoho zkušenějšího.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Je možné otevřít ovládací panely a Obnovení systému? Pokud nereaguje jen myš, tak stačí zmáčknout Win+E - otevře se Tento počítač, TABem se přesunete na horní lištu, najdete Ovládací panely, všechny položky ovládacích panelů a Obnovení systému. Zvolíte ke kterému datu se má systém obnovit a potvrdíte.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.