restart během testu AVG

Po upgradu AVG na 9.0 a zadání vyhledávání rootkitů se opakovaně po pár vteřinách PC samovolně restartuje. A HLAVNĚ!!! - to samé při kompletním testu (asi zase ve chvíli, kdy se začnou vyhledávat rootkity). Vše je v AVG aktivní a ok. Psal jsem jim 26.10., automaticky potvrdili příjem, ale neozvali se ještě, asi toho mají moc...
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky moc.

Obrázek uživatele tatik

AVG 9 nemám a ani nejsem v tuto chvíli jej odzkoušet (nejdříve v neděli večer). Chyba může být v aplikaci, stejně jako problém s rootkity. Máte nějaké podezření na havěť?
Určitě nebude od věci zkusit programy na havěť Adaware, spybot, mbam. Zkuste i online skener.

Obrázek uživatele Jan Perucky

Podezření nemám, podle Sophos Anti-rootkit nic v PC nemám. Ale "díky" těm restartům AVG prostě nestačí otestovat celé PC... Končí mi licence, tak si koupím něco jiného, i když 6 let nebyly žádné větší problémy.

Obrázek uživatele tatik

Pokud je to problém AVG, předpokládám, že jej opraví při další aktualizaci. Co se týká nějakých občasných problémů, mám obavy, že si nevyberete. Pamatuji nedávný planý poplach Avastu.

Obrázek uživatele TheALuminium

Podle mě by ten restart mohl být vyvolán přímo AVGčkem, protože kontrola operační paměti za běhu operačního systému není efektivní.

Obrázek uživatele Jan Perucky

Že by to nové AVGčko kompletně otestovalo PC během minuty? Po restartu test už ne(do)proběhne, zaznamená pouze, že ten den proběhl test. Tak furt nevím :shock:

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkuste se více podívat na nastavení AVGčka případně i na nastavení testování. Určitě by tam někde měla být možnost restartu aj.

Obrázek uživatele Jan Perucky

Tak po doporučení z AVGčka jsem stáhl StarForce drivers updater a je snad po problémech. :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.